Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Despăgubirea victimelor infracţionalităţii - Suedia


GĂSIREA INSTANŢELOR/AUTORITĂȚILOR COMPETENTE

Instrumentul de căutare de mai jos vă va ajuta să identificați instanțele/autoritățile competente pentru un anumit instrument juridic european. Rețineți că deși am făcut eforturi pentru a stabili exactitatea rezultatelor, este posibil ca anumite cazuri excepționale privind determinarea competenței să nu fie acoperite.

Suedia

Despăgubirea victimelor infracționalității


Limbi de transmitere a cererilor

Formulare de cerere pentru despăgubiri

Limbi de transmitere a cererilor

Suedeză sau engleză.

Formulare de cerere pentru despăgubiri

Formulare în limba suedeză:

Linkul se deschide într-o fereastră nouăAnsökan om brottsskadeersättning (cerere de despăgubire; este necesară identificarea prin intermediul aplicației mobile suedeze BankID)

Linkul se deschide într-o fereastră nouăAnsökan om brottsskadeersättning för personskada och kränkning (cerere de despăgubire - vătămări și atingere adusă integrității personale; pdf)

Linkul se deschide într-o fereastră nouăAnsökan om brottsskadeersättning för barn som bevittnat brott som varit ägnat att skada barnets trygghet och tillit i förhållande till en närstående person (cerere de despăgubire – minor care a fost martor al unei infracțiuni susceptibile de a dăuna securității și încrederii într-o persoană apropiată; pdf)

Linkul se deschide într-o fereastră nouăAnsökan om brottsskadeersättning för sak- eller ren förmögenhetsskada (cerere de despăgubire – daune materiale sau prejudiciu pur financiar; pdf)

Formular în limba engleză:

Linkul se deschide într-o fereastră nouăCerere de despăgubiri în materie penală pentru vătămări și atingere adusă integrității personale (cerere de despăgubire - vătămări și atingere adusă integrității personale; pdf)


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 09/11/2020