Затваряне

БЕТА ВЕРСИЯТА НА ПОРТАЛА ВЕЧЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ!

Посетете БЕТА версията на Европейския портал за електронно правосъдие и дайте мнение за вашето посещение!

 
 

Навигационна пътека

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Eurooppalaisen maksamismääräysmenettelyn oikeuskulut - Englanti ja Wales

Тази страница е машинно преведена и качеството ѝ не може да бъде гарантирано.

Качеството на този превод е оценено като: ненадеждно

Мислите ли, че този превод е полезен?


Johdanto

Mitä kuluja peritään?

Mikä on kulujen suuruus?

Mitä tapahtuu, jos en maksaa oikeudenkäyntimaksut ajoissa?

Kuinka oikeuskulut voi maksaa?

Mitä maksamisen jälkeen on tehtävä?

Johdanto

Eurooppalainen maksamismääräysmenettely on yksinkertaistettu menettely, riitauttamattomia vaatimuksia koskeviin tuomioihin rajat ylittävissä siviili- ja kauppaoikeudellisissa asioissa. On rajatylittävä, kun vähintään yhdellä asianosaisella on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka muussa jäsenvaltiossa kuin jäsenvaltion tuomioistuimesta, jossa kanne on nostettu.

Mitä kuluja peritään?

Oikeudenkäyntimaksut on maksettava, jotta eurooppalaista maksamismääräystä. Jos haluatte maksaa pankki- tai luottokortin kyseisen kortin tiedot on annettava lisäyksessä ”Eurooppalaisen Order of Payment Form A”.

Mikäli on tarpeen vaatimuksen oikeudenkäyntimaksu on edelleen tarpeen. Tarkempia tietoja eri menettelyistä löytyy sivuilta täytäntöönpanoa Englannissa ja Walesissa.https://e-justice.europa.eu/contentPresentation.do?idTaxonomy=52&idCountry=ew&plang=en&member=1

Mikä on kulujen suuruus?

Oikeudenkäyntimaksut Englannissa ja Walesissa löytyvät esitteen EX50 – Civil and Family Court FeesLinkki avautuu uuteen ikkunaanhttps://hmctsformfinder.justice.gov.uk/HMCTS/GetLeaflet.do?court_leaflets_id=264

Maksu perustuu vaatimuksen arvoon nähden.

Vertailun helpottamiseksi jäljempänä olevassa taulukossa maksut pitävät paikkansa 17. marraskuuta 2016. Tuomioistuinmaksut voivat muuttua, joten olisi aina tarkistettava tuomioistuimelta, oikeudelliselta edustajalta ja muut henkilöt tai järjestöt, jotka ovat mukana, että maksu. Nämä maksut ovat Englannin punta (GBP), vastaava määrä euroina lasketaan muuntaminen on tehtävä haluat tehdä hakemuksen.

1.1 Oikeudenkäyntimenettelyn aloittaminen (mukaan lukien, annetaan sen jälkeen, kun lupa on myönnetty) rahasumma, kun haetaan:

Maksu (puntina)

Aterioita ja virvokkeita. Enintään 300 puntaa

35 ENGLANNIN PUNTAA

B) Yli 300 mutta enintään 500 puntaa

50 ENGLANNIN PUNTAA

(c) Yli 500 mutta enintään 1,000 puntaa

70 ENGLANNIN PUNTAA

(d) Yli 1,000 mutta enintään 1,500 puntaa

80 ENGLANNIN PUNTAA

(e) Yli 1,500 mutta enintään 3,000 puntaa

115 ENGLANNIN PUNTAA

(f) Yli 3,000 mutta enintään 5,000 puntaa

205 ENGLANNIN PUNTAA

(g) Yli 5,000 mutta enintään 10,000 puntaa

455 ENGLANNIN PUNTAA

(h) on yli 10,000 mutta enintään 200,000 puntaa

5 % vaateen arvosta

(I) Yli 200,000 puntaa

10,000 ENGLANNIN PUNTAA

Jos haluatte vielä täytäntöönpano on suoritettava maksu.

Hakemuksen tekemisestä tuomioistuimelle veloitetaan maksu, ja oikeuskäsittelyn eri vaiheissa on suoritettava muita tuomioistuinmaksuja. Tuomioistuinmaksusta on mahdollista saada vapautus henkilökohtaisten olosuhteiden perusteella, jolloin maksua ei tarvitse maksaa tai se on maksettava vain osittain. Vapautusta tai alennusta on kuitenkin haettava erikseen jokaisesta tuomioistuinkäsittelyn kuluessa veloitettavasta maksusta. Esimerkiksi avioerohakemuksen tekemisen yhteydessä voi saada vapautuksen tai alennuksen vain ensimmäisestä maksusta. Tämä johtuu siitä, että henkilökohtaiset olosuhteet saattavat muuttua oikeudenkäynnin kuluessa, eivätkä vapautuksen ehdot ehkä enää täyty käsittelyn myöhemmässä vaiheessa. Toisaalta kantajasta voi tulla kelpoinen saamaan vapautus maksusta käsittelyn kuluessa.

Mitä tapahtuu, jos en maksaa oikeudenkäyntimaksut ajoissa?

Jos kantaja ei täytä asiaankuuluvia luottokorttitietoja asianmukaisesti tai ei jostain syystä, tuomioistuin lähettää lomakkeen B ”Pyyntö saada kantajaa täydentämään ja/tai oikaisemaan hakemusta” eurooppalainen maksamismääräys kantajalle, jossa on tiedot voimassa olevan luottokortin avulla tuomioistuinmaksuista. Hakemusta ei oteta sikseen, jos maksua ei ole vastaanotettu oikeassa.

Kuinka oikeuskulut voi maksaa?

Oikeudenkäyntimaksu on maksettava antamalla asianmukaiset tiedot tuomioistuimelle. Alun perin tämä olisi tehtävä antamalla asiaankuuluvat tiedot ”Eurooppalaista maksusuoritusmääräystä koskeva lomake A”.

Maksu tapahtuu yleensä pankki- tai luottokortti. Kaikki maksutavat A-lomake on todennäköisesti saatavilla tuomioistuimen, jolle hakemus lähetetään. Kantajan olisi otettava yhteyttä tuomioistuimen ja tarkistettava, mitkä maksutavat voidaan käyttää.

Se voi myös olla mahdollista maksaa luottokortilla, joka on puhelimitse. Monet tuomioistuimet ovat purjeiden korttimaksujen tällä tavoin, mutta ensin olisi otettava yhteyttä asianomaista tuomioistuinta vahvistamaan, että maksu voidaan suorittaa tällä tavoin.

Sähköiset maksujärjestelmät voidaan nostaa vain henkilö, jolla on Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Mitä maksamisen jälkeen on tehtävä?

Jos hakemus on tehty asianmukaisesti, tuomioistuin antaa eurooppalaisen maksamismääräyksen (lomaketta E käyttäen) vastaajalle. Asiaa koskeva ilmoitus lähetetään hakijalle sekä maksutapahtuman vastaanottamisesta

Se on tyypillisesti on 8 x 12 cm ja sen tuomioistuimen nimi, sen postiosoite, ja maksettu määrä on päivämäärä ja aika, jolloin maksu pohjassa.

Lisätietoja Euroopan unionin rajat ylittävät vaatimukset,Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttp://www.justice.gov.uk/courts/european-union-cross-border-claims


Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 09/02/2017