Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Eurooppalaisen maksamismääräysmenettelyn oikeuskulut - Italia

Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește calitatea traducerii.

Traducerea a fost evaluată ca fiind inacceptabilă

V-a fost utilă traducerea?


Johdanto

Mitä menoja on maksettava?

Paljonko käsittely maksaa?

Mitä tapahtuu, jos en maksa oikeudenkäyntimaksuja ajoissa?

Miten maksat?

Mitä minun pitäisi tehdä sen jälkeen, kun se on maksettu?

Johdanto

Menettelykuluja koskevat säännöt sisältyvät presidentin asetuksessa nro 30 tarkoitettuihin oikeudenkäyttökuluihin liittyvien lakien ja asetusten konsolidoituun tekstiin.

Toukokuuta 2002, nro 115.

Mitä menoja on maksettava?

Siviilioikeudellisessa menettelyssä kumpikin osapuoli huolehtii niiden tekojen kustannuksista, joita se suorittaa, sekä oikeudenkäynnin kannalta välttämättömissä oikeudenkäyntikuluina, kun laki tai tuomari vastaa siitä (oikeudenkäyntikuluista annetun konsolidoidun tekstin 8 artikla, presidentin asetus nro 115/2002).

Siviilioikeudenkäyntien kustannukset ovat seuraavat:

  • kiinteä maksu
  • tiedoksiantokulut
  • oikeus kopiointiin

Paljonko käsittely maksaa?

Maksettavat määrät vahvistetaan presidentin asetuksen (EY) N:o 115/2002 13 artiklassa ja 30 artiklassa vakiomaksun ja kiinteämääräisen ennakkomaksun osalta, jota maksetaan viraston pyynnöstä tehdyistä ilmoituksista.

Kopioinnista säädetään presidentin asetuksen nro 115/2002 267 § ja sitä seuraavissa pykälissä ja se on esitetty samaan presidentin asetukseen liitetyssä taulukossa 6, 7 ja 8.

Rauhantoimiston perustamisesta annetun lain 374/1991 46 artiklan mukaan enintään 1.033 euron suuruisista toimista ja toimenpiteistä peritään ainoastaan kiinteä maksu.

Mitä tapahtuu, jos en maksa oikeudenkäyntimaksuja ajoissa?

Jos maksua ei ole suoritettu, tuomioistuin tai yhteisvalvontajärjestö (sopimus, jossa on Equitalia Giustizia s.p.a) ilmoittaa maksukehotukselle, joka sisältää vakiomaksun suorittamisen edellyttämät tiedot (presidentin asetuksen N:o 115/2002 248 artikla).

Puhemies voi kieltäytyä hyväksymästä asiakirjaa (presidentin asetuksen N:o 115/2002 30 artikla), jos presidentin asetuksen N:o 115/2002 285 artiklassa säädettyjä jäljennösten ja määrien jäljennöksiä ei ole maksettu.

Miten maksat?

Jos maksu suoritetaan Italiassa postitse c/c postitse, F23) tai leimat, jotka ostetaan sallituista tupakkakauppiaista ja kaupoista.

Ulkomailta pankkisiirrottamalla suoritettu maksu jäljempänä olevalle tilille;

BIC-KOODI: BITAITRENT

IBAN-TILINUMERO: EN 04 TAI 01000 03245 350008332100

Mitä minun pitäisi tehdä sen jälkeen, kun se on maksettu?

Sen jälkeen kun maksu on suoritettu, oikeustoimistoon on osoitettava, että maksu on suoritettu.


Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 02/09/2019