Fechar

A VERSÃO BETA DO PORTAL JÁ ESTÁ DISPONÍVEL

Visite a versão BETA do Portal Europeu de Justiça e conte-nos a sua experiência!

 
 

Percurso de navegação

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Retsafgifter i forbindelse med den europæiske småkravsprocedure - Estland

Esta página foi traduzida automaticamente. A qualidade da tradução não pode ser garantida.

Qualidade da tradução: inaceitável

Considera que esta tradução foi útil?

Hvis retsafgiften betales på grundlag af en retsafgørelse, skal den indbetales til den konto, der er angivet i dommen, og anvende det referencenummer, der er angivet i retsafgørelsen.


Indledning

Hvilke gebyrer gælder der?

Hvor meget vil jeg betale?

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler til tiden?

Hvordan kan jeg betale retsafgifter?

Hvad skal jeg gøre efter betaling?

Indledning

Hvis du indgiver en anmodning til en domstol i Estland i forbindelse med den europæiske småkravsprocedure, skal du betale det samme statsgebyr, som hvis du indgav en national ansøgning. Statsafgifter og andre sagsomkostninger er omfattet af den civile retsplejelov og loven om statslige gebyrer. Statslige gebyrer og sagsomkostninger, der skal betales til domstolen, kan kun betales ved bankoverførsel.

Hvilke gebyrer gælder der?

Når du indgiver din ansøgning, skal du betale et statsgebyr til dækning af sagsomkostningerne.Der kan tilføjes andre sagsomkostninger under sagens behandling, f.eks. udgifter til forkyndelse af processkrifter og udgifter til oversættelse.

Hvor megetvil jeg betale?

Hvis du indgiver en anmodning til en domstol i Estland i forbindelse med den europæiske småkravsprocedure, er det statsgebyr, du skal betale, det samme, som hvis du indgav en national ansøgning. Statsgebyrets størrelse afhænger af det beløb, du kræver. F.eks. en retsafgift på 100 EUR for et krav på 500 EUR, 175 EUR for et krav på 1 000 EUR, 200 EUR for et krav på 1 500 EUR og 225 EUR for et krav på 2 000 EUR.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler til tiden?

Du skal betale statsafgiften på forhånd, når du indgiver en ansøgning. Hvis du ikke har betalt statsafgiften, giver retten dig mulighed for at betale det inden for en frist, der fastsættes af retten. Hvis du ikke betaler statsafgiften inden for denne frist, afviser retten din ansøgning.

Hvordan kan jeg betale retsafgifter?

Statslige gebyrer kan kun betales ved bankoverførsel. Kreditkort accepteres ikke. For alle betalinger, der skal foretages til domstolene, er betalingsmodtageren finansministeriet.

Hvis statsafgiften betales på forhånd, skal det i redegørelsen for betalingspåkravet angives så præcist som muligt, hvilken handling statsafgiften skal betales for. Hvis ansøgningen indgives via en Link åbner i nyt vindueoffentlig e-fil, kan statsafgiften betales i samme miljø som bankforbindelsen.Hvis retsafgiften betales på grundlag af en retsafgørelse, skal den indbetales til den konto, der er angivet i dommen, og anvende det referencenummer, der er angivet i retsafgørelsen.

Du kan finde flere oplysninger om statens konti og Link åbner i nyt vinduedomstolenes referencenumre på de estiske domstoles websted.

Hvad skal jeg gøre efter betaling?

Du skal give domstolen oplysninger, der bekræfter betalingen af statsafgiften, så retten kan kontrollere modtagelsen af statsafgiften. Disse oplysninger er som følger: navnet på den person, der betaler statsafgiften, oplysninger om banken og den konto, som statsafgiften blev indbetalt på, det betalte beløb og betalingsdatoen. Retten kan kontrollere modtagelsen af betalingen elektronisk, dvs. at du ikke behøver at fremsende et betalingspåbud, der bekræfter betaling af statsafgiften. Retten kan dog anmode om det, hvis det er nødvendigt.


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 19/11/2020