Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Retsafgifter i forbindelse med den europæiske småkravsprocedure - Grækenland

Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește calitatea traducerii.

Traducerea a fost evaluată ca fiind inacceptabilă

V-a fost utilă traducerea?


Indledning

Hvilke gebyrer opkræves?

Hvor meget skal jeg betale?

Hvad hvis jeg ikke betaler retsgebyrer i tide?

Hvordan kan jeg betale for retsafgifterne?

Hvad har jeg gjort, når jeg har betalt?

Indledning

Hovedformålet med den europæiske småkravsprocedure er at forenkle og fremskynde behandlingen af grænseoverskridende småkrav i Den Europæiske Union og samtidig mindske omkostningerne ved sådanne procedurer mellem medlemsstaterne.

Hvilke gebyrer opkræves?

For at indbringe sagen for en domstol, som vil blive behandlet efter den europæiske småkravsprocedure, er det nødvendigt at betale et retsgebyr, der beregnes på grundlag af en (lille) procentdel af kapitalen, som sagsøger ønsker at få tildelt. Disse gebyrer betales sammen med indgivelsen af kravet.

Hvor meget skal jeg betale?

Det pågældende beløb fastsættes af Domstolen og skal stå i et rimeligt forhold til størrelsen af den erstatning, som ansøgeren har ansøgt om. Hvis ansøgeren hævder et beløb på 5,000 EUR, vil hans egne omkostninger beløbe sig til ca. 65 EUR.

Hvad hvis jeg ikke betaler retsgebyrer i tide?

Hvis retten til at betale retsgebyrer ikke betales rettidigt, kan retten enten a) fastsætte en frist for fordringshaveren til at fremlægge bevis for betalingen af gebyret eller b) for at afvise ansøgningen.

Hvordan kan jeg betale for retsafgifterne?

Retsgebyrer betales normalt i kontanter til en offentlig fond. Retssekretærerne kan gøre rede for betalingsproceduren for de interesserede parter. Der er (på nuværende tidspunkt) ingen mulighed for at betale retsgebyrer ved hjælp af et kreditkort eller en bankkonto.

Hvad har jeg gjort, når jeg har betalt?

Beviset for, at statskassen betaler retsafgifterne, vedlægges sammen med ansøgningen.


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 20/09/2019