Uždaryti

JAU VEIKIA PORTALO BETA VERSIJA!

Apsilankykite beta versijos Europos e. teisingumo portale ir išsakykite, ką apie jį manote!

 
 

Naršymo kelias

  • Pradžia
  • ...
  • ...
  • ...
  • Ieškinių dėl nedidelių sumų nagrinėjimo atveju taikomi teismo mokesči

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Retsafgifter i forbindelse med den europæiske småkravsprocedure - England og Wales

Šis puslapis išverstas mašininio vertimo priemone ir jo kokybė negali būti užtikrinta.

Šio vertimo kokybė: vidutinė

Ar šis vertimas Jums naudingas?


Indledning

Hvilke gebyrer der finder anvendelse?

Hvor meget skal jeg betale?

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler retsafgifterne rettidigt?

Hvordan kan jeg betale retsafgifterne?

Hvad gør jeg, efter at betaling?

Indledning

En sagsøger er i stand til at anvende forordningen om indførelse af en europæisk småkravsprocedure til at træffe en foranstaltning op til et beløb af 2,000 EUR (eksklusive alle renter, udgifter og udlæg) over for en sagsøgt i en grænseoverskridende sag. En grænseoverskridende sag, hvor mindst en af parterne har bopæl eller sædvanligt opholdssted i en anden medlemsstat end den, hvor den ret, hvor sagen er anlagt. Proceduren kan anvendes til både penge og indgår i både det civil- og handelsretlige område. I England og Wales kan udstedes i County Court, men ikke for High Court.

Hvilke gebyrer der finder anvendelse?

Retsgebyrer i forbindelse med den europæiske småkravsprocedure, er de samme som dem, der gælder for indenlandske krav af mindre værdi.

Fordringshavers betaling er nødvendig for at indgive en ansøgning om et europæisk småkrav. Hvis du ønsker at betale med debet-/kreditkort af de relevante oplysninger skal offentliggøres i tillægget til "europæisk småkravsprocedure Form A".

I tilfælde, hvor en tvist, er nødvendigt at afgøre et gebyr for retsmøde vil også finde anvendelse.

Hvis der skulle være behov for at håndhæve et krav om et yderligere gebyr vil være påkrævet. Yderligere oplysninger om de forskellige typer procedurer findes på håndhævelse sider for England og Wales.contentPresentation.do?idTaxonomy=52&idCountry=ew&plang=en&member=1Link åbner i nyt vinduehttp://www.justice.gov.uk/downloads/courts/european-union-cross-border-claims/ex375_1005.pdf

Hvor meget skal jeg betale?

Retsafgifter i England og Wales kan findes i folderen EX50 — civilretlige og familieretlige retsgebyrerLink åbner i nyt vinduehttps://hmctsformfinder.justice.gov.uk/HMCTS/GetLeaflet.do?court_leaflets_id=264

For nemheds skyld er de mindre krav i nedenstående tabel er gældende fra 17. november 2016. Retsgebyrer kan ændres, så derfor er det vigtigt altid at undersøge hos domstolen, advokaten eller andre involverede personer eller organisationer, om beløbet stadig er det samme. Disse gebyrer er i pund sterling (GBP), for at beregne modværdien i euro omregningen skal foretages den dag, De ønsker at indgive ansøgningen.

1.1 Den sag (herunder sager, der er udstedt efter tilladelse til at udstede ydes ved at udelukke CCBC i sager, som er anlagt af centrets brugere eller brugere af Money Claim OnLine ru) med henblik på at inddrive en sum penge, hvor det krævede beløb:

Gebyr (GBP)

(a) Ikke overstiger 300 GBP

35 GBP

(b) Over 300 GBP, men ikke over 500 GBP

50 GBP

(c) Over 500 GBP, men ikke over 1,000 GBP

70 GBP

(d) Over 1,000 GBP, men ikke over 1,500 GBP

80 GBP

(e) Over 1,500 GBP, men ikke over 3,000 GBP

115 GBP

På vej mod en høring om et yderligere gebyr.

Et gebyr, der skal betales for behandlingen af en sag om småkravsproceduren, hvor det krævede beløb:

 

(I) Ikke overstiger 300 GBP

25 GBP

(II) Over 300 GBP, men ikke over 500 GBP

55 GBP

(II) Over 500 GBP, men ikke over 1,000 GBP

80 GBP

(III) Over 1,000 GBP, men ikke over 1,500 GBP

115 GBP

(IV) Over 1,500 GBP, men ikke over 3,000 GBP

170 GBP

Hvis De ønsker at gøre et yderligere gebyr.

Man skal betale retsgebyr for at indgive en begæring til domstolen ved en domstol og derefter betale gebyrer i retssagens forskellige faser. Man kan helt blive fritaget for at betale gebyrer (afhængigt af personlige forhold), eller man skal måske kun betale en del af dem. Man skal dog ansøge om gebyrfritagelse for hvert gebyr, der skal betales i hele processen. Ja, for eksempel at ansøge om en fritagelse, når den første ansøgning kun ville give fritagelse for dette første gebyr. Det skyldes, at de personlige forhold kan ændre sig i løbet af retssagen, og at man derfor måske ikke er berettiget til en gebyrfritagelse senere i sagen. Tilsvarende kan man blive berettiget til fritagelse i løbet af sagen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler retsafgifterne rettidigt?

Hvis sagsøger ikke udfylde de relevante kreditkortoplysninger korrekt eller af en eller anden grund ikke, sender retten formular B (anmodning fra retten om komplettering og/eller berigtigelse af anmodningsformularen "til ansøgeren med anmodning om attestering af en gyldig kreditkort til betaling af retsafgifter. Ansøgningen vil ikke blive taget yderligere, hvis betalingen ikke modtages korrekt.

Hvordan kan jeg betale retsafgifterne?

Betaling af retsafgift ved at levere korrekt betalingsoplysninger til retten. I første omgang bør dette ske ved at give relevante oplysninger i den europæiske småkravsprocedure, tillæg til formular A ".

Betalinger foretages som regel af debit- og kreditkort. Ikke alle betalingsmetoder i formular A forventes at foreligge ved den ret, som anmodningen er fremsat. Sagsøger skal henvende sig til retten og undersøge, hvilke betalingsmåder kan anvendes.

Det kan også være muligt at betale med kreditkort over telefonen. Mange domstole har faciliteter til kortbetalinger på denne måde, men den relevante domstol skal kontaktes først bekræfte, at betalingerne kan foretages på denne måde.

Elektronisk betaling kan kun anlægges mod en person med en adresse i Det Forenede Kongerige.

Hvad gør jeg, efter at betaling?

Hvis ansøgningen er indgivet korrekt, vil retten forkynde stævningen (med eventuelle ledsagende dokumenter) sammen med den europæiske småkravsprocedure (C-formular) svarformularen for sagsøgte. En meddelelse om spørgsmålet vil blive sendt samtidig til fordringshaveren, tilsammen med en kvittering for betalingstransaktionen.

Modtagelsen vil typisk være 8 x 12 cm og betegnelsen på den domstol i toppen med dens postadresse, og det beløb, der betales med dato og tidspunkt for betaling på bunden.

Der findes yderligere oplysninger på tværs af Den Europæiske UnionLink åbner i nyt vinduehttp://www.justice.gov.uk/courts/european-union-cross-border-claims


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 09/02/2017