Close

BETA VERSION OF THE PORTAL IS NOW AVAILABLE!

Visit the BETA version of the European e-Justice Portal and give us feedback of your experience!

 
 

Navigation path

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Retsafgifter i forbindelse med den europæiske småkravsprocedure - Ungarn

This page has been machine translated and its quality cannot be guaranteed.

The quality of this translation has been assessed as: unreliable

Do you consider this translation useful?


Indledning

Hvilke gebyrer der finder anvendelse?

Hvor meget skal jeg betale?

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler retsafgifterne?

Hvordan kan jeg betale retsafgifterne?

Hvad skal jeg gøre efter megfizettem afgiften?

Indledning

Europa-Parlamentet og Rådet om indførelse af en europæisk småkravsprocedure på grundlag af forordning (EF) nr. 861/2007 af 11. juli 2007 om mindre krav i sager anlagt for at fuldbyrde betaling af retsgebyrer i Ungarn for reglerne i lov nr. XCIII af 1990 om afgifter. I henhold til disse regler skal proceduren blev indledt med kravets værdi svarende til 6 procent af det gebyr, der skal betales, sker ved erhvervelse af stempler på postkontorer eller betaling af et bidrag til den statslige skatteforvaltning. Den statslige skatteforvaltning kan også betales ved overførsel af afgiften.

Hvilke gebyrer der finder anvendelse?

Indledningen af den retslige procedure skal ikke betales.

Hvor meget skal jeg betale?

I tilfælde af pengekrav, godtgørelseskrav bidrag (ekskl. renter) i tilfælde af et pengekrav, kravets størrelse, men ikke mindre end 6 % af den anslåede værdi af i alt 15,000 HUF. HUF pengekrav, der ikke lyder påstanden i stævningen på datoen for forelæggelsen af forinten centralkurs for centralbanken, efter overvejelse af denne afgift der skal betales.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler retsafgifterne?

Indledningen af proceduren, hvis ansøgeren ikke har betalt gebyrerne, retten anmoder om betaling af afgiften. Hvis ansøgeren ikke gør dette inden for den fastsatte frist, afvises anmodningen.

Hvordan kan jeg betale retsafgifterne?

1. Ansøgeren kan betale retsafgifterne med stempelafgift. Den illetékbélyeget på postkontorer, kan være påkrævet. Betaling af retsafgift stempler, gebyrernes størrelse bør angives på en sådan måde, at HUF 50 udgår, og de resterende 50 mia. HUF og 100 mia. HUF bør tages i betragtning.

2. Sagsøgeren retsafgifter af den statslige skatteforvaltning kan betale på grundlag af beregningen. I denne sag, en kopi af ansøgningen indgives til den statslige skatteforvaltning, mens den afgift, der pålægges af den statslige skatteforvaltning gennem anvendelse af de til rådighed stående betalingsordrer eller defineret af den statslige skatteforvaltning, ved overførsel til den konto, antal og, om muligt, en handlende kan også betales. Anvendelsen af det proceduremæssige gebyr, den nationale told- og skattemyndighed til County (Budapest) adóigazgatóságához kan indgives.

Hvad skal jeg gøre efter megfizettem afgiften?

  1. Betaling af retsafgift i tilfælde af illetékbélyeget stempler, der er påført anvendelse og skal derefter indbringes for Domstolen af ansøgningen. Anvendelsen illetékbélyeget átírnia limet til kunden eller et tegn, der ikke bør finde anvendelse.
  2. Ved at pålægge betaling af retsafgifter, den statslige skatteforvaltning videresender den til stævningen ved præsentation, hvorefter den begæring, der er indgivet til Domstolen.

Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 03/02/2016