Close

BETA VERSION OF THE PORTAL IS NOW AVAILABLE!

Visit the BETA version of the European e-Justice Portal and give us feedback of your experience!

 
 

Navigation path

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Taxele judiciare aferente procedurii europene privind cererile cu valoare redusă - Ungaria

This page has been machine translated and its quality cannot be guaranteed.

The quality of this translation has been assessed as: unreliable

Do you consider this translation useful?


Introducere

Taxele care se aplică?

Cât de mult se plătesc?

Ce se întâmplă în cazul în care nu pot plăti taxele judiciare?

Cum mă pot plăti taxele judiciare?

Ce trebuie să fac după megfizettem taxa?

Introducere

Al Parlamentului European și al Consiliului de instituire a unei proceduri europene cu privire la cererile cu valoare redusă, în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 861/2007 din 11 iulie 2007 privind cererea cu valoare redusă în cadrul unei proceduri inițiate pentru a garanta plata taxelor judiciare în Ungaria pentru normele din legea din 1990 privind taxele xciii; În conformitate cu aceste norme, având în vedere faptul că procedura a fost inițiată cu valoarea cererii, în valoare de 6 procente din valoarea taxei ce urmează a fi plătită să fie făcute prin achiziționarea de ștampile în oficiile poștale sau plata unei cotizații la situația administrației fiscale. Autoritatea fiscală a statului poate fi, de asemenea, plătită prin transfer se aplică taxa.

Taxele care se aplică?

Inițierea procedurii judiciare se plătește taxa.

Cât de mult se plătesc?

În cazul creanțelor pecuniare, decont contribuții (fără dobândă) în cazul unei cereri neevaluabilă în bani, valoarea creanței, dar nu mai puțin de 6 % din valoarea estimată de 15.000 miliarde HUF. HUF nu exprimate creanței pecuniare, formulate în cererea introductivă la data depunerii forintului la nivel central al băncii centrale după ce se iau în considerare această taxă ar trebui plătită.

Ce se întâmplă în cazul în care nu pot plăti taxele judiciare?

Inițierea procedurii în cazul în care solicitantul nu plătește taxele, Curtea a solicitat plata taxei. În cazul în care solicitantul nu reușește să facă acest lucru în termenul stabilit, cererea este respinsă.

Cum mă pot plăti taxele judiciare?

1. Solicitantul poate plăti taxele judiciare prin taxei de timbru. La illetékbélyeget în oficiile poștale ar putea fi necesare. Plata cheltuielilor de judecată ștampile, cuantumurile taxelor ar trebui să fie rotunjite în așa fel încât HUF la 50 de mai jos se elimină, iar restul de 50 miliarde HUF și suma de 100 miliarde HUF ar trebui luate în considerare.

2. Solicitantul taxele judiciare de stat pot plăti autorităților fiscale pe baza de calcul. În acest caz, o copie a cererii este trimisă autorității fiscale de stat, în timp ce cotizația datorată autorității fiscale de stat făcând apel la ordine de plată sau stabilit de către stat, autorități fiscale prin virament în contul numărul și, dacă este posibil, un comerciant poate fi, de asemenea, plătită. Aplicarea taxei procedurale, Oficiului Național al Impozitelor și Vămilor să orice County (Budapesta) adóigazgatóságához pot fi depuse.

Ce trebuie să fac după megfizettem taxa?

  1. Plata cheltuielilor de judecată în cazul illetékbélyeget ștampilelor aplicate pe cerere și apoi sunt introduse în fața Curții de Justiție a cererii. Aplicarea átírnia illetékbélyeget lipită de clientul sau un semn nu ar trebui să se aplice.
  2. Impunând plata taxelor judiciare, autoritatea fiscală de stat transmite cererea de prezentare, în urma căreia cererea introdusă în fața Curții de Justiție.

Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 03/02/2016