Uždaryti

JAU VEIKIA PORTALO BETA VERSIJA!

Apsilankykite beta versijos Europos e. teisingumo portale ir išsakykite, ką apie jį manote!

 
 

Naršymo kelias

  • Pradžia
  • ...
  • ...
  • ...
  • Ieškinių dėl nedidelių sumų nagrinėjimo atveju taikomi teismo mokesči

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Vähäisiä vaatimuksia koskevan menettelyn oikeuskulut - Unkari

Šis puslapis išverstas mašininio vertimo priemone ir jo kokybė negali būti užtikrinta.

Šio vertimo kokybė: nepatikima

Ar šis vertimas Jums naudingas?


Johdanto

Mitä kuluja peritään?

Mikä on kulujen suuruus?

Entä jos en saa maksaa oikeudenkäyntimaksut?

Kuinka oikeuskulut voi maksaa?

Mitä minun on tehtävä sen jälkeen maksun megfizettem?

Johdanto

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus eurooppalaisesta vähäisiin vaatimuksiin sovellettavasta menettelystä 11. heinäkuuta 2007 annetun asetuksen (EY) N:o 861/2007 perusteella vähäisen vaatimuksen täytäntöönpanemiseksi käynnistetyssä menettelyssä oikeudenkäyntimaksut Unkarissa sääntöjä 1990 annetussa laissa XCIII; Näiden sääntöjen mukaan menettely aloitettiin vaateen arvo, joka vastaa 6 prosenttia palkkiosta hankkimalla postitoimistojen tai leimojen vastaa valtion veroviranomaiselle. Valtio voi myös maksaa maksun tilisiirtona.

Mitä kuluja peritään?

Oikeudenkäynnin vireillepanosta, tulli on maksettava.

Mikä on kulujen suuruus?

Jos korvausvaatimus rahallisten vaateiden (ilman korkoja), jos kyseessä on muu kuin rahallinen vaatimus, vaatimuksen määrä, mutta vähintään 6 % arvioidusta arvosta 15.000 Unkarin forinttia. Määräisiä rahallista vaadetta ei Unkarin forinttia, hakemuksen jättöpäivänä forintti keskuskurssia, kun tämä maksu on maksettava.

Entä jos en saa maksaa oikeudenkäyntimaksut?

Menettelyn aloittamisesta, jos hakija ei suorita maksuja, tuomioistuin pyytää maksun suorittaminen. Jos hakija ei tee tässä määräajassa, hakemus on hylättävä.

Kuinka oikeuskulut voi maksaa?

1. Hakija voi maksaa oikeudenkäyntimaksut tullin leima. Euroopan illetékbélyeget postitoimistoissa voidaan vaatia. Tuomioistuinmaksut maksetaan leimat, maksujen määrät pitäisi pyöristää siten, että poistetaan jäljempänä 50 Unkarin forintin (HUF) ja loput 50 Unkarin forinttia (HUF) ja 100 HUF olisi otettava huomioon.

2. Kantaja oikeudenkäyntimaksut, jotka valtion veroviranomainen voi maksaa laskentamenetelmällä. Tässä tapauksessa jäljennös hakemus tehdään, kun taas verohallinto perimä maksu valtion veroviranomaisen käytettävissä olevien maksumääräykset tai valtion veroviranomainen, että tilinumero ja, jos mahdollista, kauppias voi myös maksaa. Menettelyn soveltamisesta, kansallinen tulli- ja finanssivalvontalaitos mihin tahansa County (Budapest) adóigazgatóságához voidaan toimittaa.

Mitä minun on tehtävä sen jälkeen maksun megfizettem?

  1. Tuomioistuin maksaa maksuja, jotta illetékbélyeget soveltamista ja on tämän jälkeen nostaa yhteisöjen tuomioistuimessa kanne. Hakemus illetékbélyeget átírnia liimataan asiakkaalle tai merkkiä, ei pitäisi soveltaa.
  2. Asettamalla oikeudenkäyntimaksujen maksamista valtion viranomainen, sen on toimitettava hakemus esittely, jonka jälkeen kanne yhteisöjen tuomioistuimessa.

Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 03/02/2016