Uždaryti

JAU VEIKIA PORTALO BETA VERSIJA!

Apsilankykite beta versijos Europos e. teisingumo portale ir išsakykite, ką apie jį manote!

 
 

Naršymo kelias

  • Pradžia
  • ...
  • ...
  • ...
  • Ieškinių dėl nedidelių sumų nagrinėjimo atveju taikomi teismo mokesči

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Gerechtskosten bij de Europese procedure voor geringe vorderingen - Hongarije

Šis puslapis išverstas mašininio vertimo priemone ir jo kokybė negali būti užtikrinta.

Šio vertimo kokybė: nepatikima

Ar šis vertimas Jums naudingas?


Inleiding

Welke tarieven zijn van toepassing?

Hoe moet ik betalen?

Wat gebeurt er als ik niet de gerechtskosten?

Hoe kan ik het gerecht?

Wat moet ik doen om de heffing na megfizettem?

Inleiding

Het Europees Parlement en de Raad tot vaststelling van een Europese procedure voor geringe vorderingen, gebaseerd op Verordening (EG) nr. 861/2007 van 11 juli 2007 over de geringe vordering in het kader van een procedure tot handhaving van betaling van gerechtskosten in Hongarije voor de regels van wet XCIII van 1990 betreffende taken; Volgens deze regels worden de procedure werd ingeleid met de waarde van de vordering van 6 procent van de te betalen vergoeding door de verwerving van stempels in postkantoren of de betaling van een bijdrage aan de nationale belastingdienst. De belastingdienst kan ook worden betaald door overschrijving op de heffing.

Welke tarieven zijn van toepassing?

De inleiding van de gerechtelijke procedure recht wordt betaald.

Hoe moet ik betalen?

In het geval van geldelijke vorderingen, kostendeclaratie bijdragen (exclusief rente) in het geval van een niet-geldelijke vordering, het bedrag van de vordering, doch niet minder dan 6 % van de geraamde waarde van HUF 15.000. HUF luidende vordering niet de bewering in het verzoekschrift, op de datum van indiening van de forint spilkoers van de centrale bank, na bestudering van deze heffing moet worden betaald.

Wat gebeurt er als ik niet de gerechtskosten?

De opening van de procedure, als de aanvrager de vergoedingen niet betaalt, het Hof verzoeken de betaling van de heffing. Indien de aanvrager niet binnen de vastgestelde termijn, wordt het afgewezen.

Hoe kan ik het gerecht?

1. De aanvrager kan van de gerechtskosten voor zegelrecht. De illetékbélyeget in postkantoren kunnen worden verlangd. Betaling van de gerechtskosten stempels, de bedragen van de vergoedingen moeten worden afgerond op zodanige wijze HUF 50 geschrapt en wordt de rest van HUF 50 en 100 miljard HUF in aanmerking moeten worden genomen.

2. De aanvrager de gerechtskosten door de nationale belastingdienst kan betalen op basis van de berekening. In dit geval wordt een kopie van de aanvraag moet worden ingediend bij de nationale belastingdienst en de opgelegde heffing door de belastingdienst volgens de beschikbare betalingsopdrachten of gedefinieerd door de door overschrijving op rekeningnummer en, indien mogelijk, een handelaar kan ook worden betaald. De toepassing van de procedurele rechten wordt de nationale belasting- en douanedienst bij elk county (Boedapest) adóigazgatóságához kunnen worden ingediend.

Wat moet ik doen om de heffing na megfizettem?

  1. Betaling van de gerechtskosten in geval van illetékbélyeget stempels aangebracht op de aanvraag en moet vervolgens worden voorgelegd aan het Hof van Justitie van de aanvraag. De toepassing illetékbélyeget átírnia vastgelijmd aan de klant of een teken niet mag toepassen.
  2. Door het opleggen van de betaling van de gerechtskosten, de belastingdienst deelt deze aan de staat van vordering van de presentatie, waarna het beroep voor het Hof van Justitie.

Deze tekst is automatisch vertaald. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van de vertaling.

Laatste update: 03/02/2016