Luk

BETAVERSIONEN AF PORTALEN ER NU TILGÆNGELIG

Besøg betaversionen af den europæiske e-justice-portal, og giv os din feedback!

 
 

Sti

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Taxele judiciare aferente procedurii europene privind cererile cu valoare redusă - Suedia

Denne side er blevet maskinoversat. Der gives ingen garanti for oversættelsens kvalitet.

Oversættelsens kvalitet er blevet vurderet som: upålidelig

Er oversættelsen nyttig?


Introducere

Care sunt tarifele aplicabile?

Sumele pe care le plătesc?

Ce se întâmplă în cazul în care nu plătesc taxele judiciare în timp util?

Cum pot plăti taxele judiciare?

Ce trebuie să fac după efectuarea plății?

Introducere

„Taxa de cerere se percepe cu următoarea sumă la începutul fiecăreia dintre următoarele:

Categoria A:....... SEK 900 (1)/.../procedură civilă în temeiul Regulamentul (CE) nr. 861/2007 din 11 iulie 2007 de stabilire a unei proceduri europene cu privire la cererile cu valoare redusă” [anexa la Regulamentul (1987: 452) privind taxele în fața instanțelor de drept comun].

Taxa de cerere se achită către instanța sesizată cu cererea. În prezent, nu există nicio posibilitate de a plăti taxa pe cale electronică, prin intermediul unei pagini web.

(1) Suma se aplică de la 1 iulie 2014. 

Care sunt tarifele aplicabile?

În cazul procedurii cu privire la cererile cu valoare redusă, numai o singură taxă de cerere trebuie plătită în momentul depunerii cererii la instanță. Nu se percep taxe procedurale sau procedurale suplimentare.

Sumele pe care le plătesc?

Valoarea totală a procedurii reprezintă taxa de cerere, care, după 1 iulie 2014, se ridică la 900 SEK.

Ce se întâmplă în cazul în care nu plătesc taxele judiciare în timp util?

În cazul în care nu plătiți taxa de depunere, după ce s-a propus completarea cererii prin plată, cazul va fi respins, iar instanța nu va examina cererea dumneavoastră. Este posibil să se depună o nouă cerere pentru aceeași cauză de acțiune, după o respingere.

Cum pot plăti taxele judiciare?

Taxa de depunere este plătibilă fie prin plata în numerar, fie prin card la primirea Curții de Justiție sau prin intermediul Tribunalului de Primă Instanță (Plus). Linkul se deschide într-o fereastră nouăAcestea sunt datele de contact ale instanțelor și detalii privind numărul contului.

Ce trebuie să fac după efectuarea plății?

După efectuarea plății, nu sunteți obligat să luați nicio măsură și, ca regulă generală, nu furnizați dovada plății. Instanța se potrivește cu cererile depuse la Curte. Pentru a facilita corelarea cererii dumneavoastră cu plata dumneavoastră, vă rugăm să indicați numele dumneavoastră complet și numele complet al contrapărții atunci când efectuați plata. Să salvați întotdeauna mesajul de confirmare care poate fi folosit, dacă este necesar, pentru a urmări o plată.


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 18/09/2019