Navigation path

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Taxele judiciare aferente procedurii europene privind cererile cu valoare redusă - Suedia

This page has been machine translated and its quality cannot be guaranteed.

The quality of this translation has been assessed as: unreliable

Do you consider this translation useful?


Introducere

Taxele care se aplică?

Cât de mult se plătesc?

Ce se întâmplă în cazul în care nu pot plăti taxele judiciare la timp?

Cum mă pot plăti taxele judiciare?

Ce trebuie să fac după efectuarea plății?

Introducere

„taxa de cerere percepute de suma de mai jos atunci când cineva intră în oricare dintre următoarele:

Categoria A de 100 SEK (1)/.../tvistemål.......... 900, astfel cum este stabilit în Regulamentul (CE) nr. 861/2007 al Parlamentului European și al Consiliului din 11 iulie 2007 de instituire a unei proceduri europene cu privire la cererile cu valoare redusă” (anexa la Regulamentul (1987: 452) privind taxele în fața instanțelor de drept comun).

Taxa de depunere trebuie plătită instanței la care este depusă cererea; În prezent, nu există nicio posibilitate de a plăti taxa pe cale electronică prin intermediul unui site internet.

(1)beloppet se aplică de la 1 iulie 2014. 

Taxele care se aplică?

Regulamentul privind cererile cu valoare redusă vizează doar o taxă de depunere a cererii este plătită atunci când se depune o cerere în instanță. Nicio taxă suplimentară pentru acesta, sau cu privire la măsurile procedurale nu sunt instituite.

Cât de mult se plătesc?

Valoarea totală a taxei de depunere după 1 iulie 2014 se ridică la 900 SEK.

Ce se întâmplă în cazul în care nu pot plăti taxele judiciare la timp?

În cazul în care nu veți plăti taxa de depunere, după ce ați fost invitat să completeze cererea cu plată, obiectivul va fi respinsă, iar instanța nu va examina cererea dumneavoastră. Este posibil să prezinte o nouă cerere pentru aceeași substanță în urma unui refuz.

Cum mă pot plăti taxele judiciare?

Fie puteți plăti cheltuielile de judecată prin carte de credit sau în numerar sau prin primirea plusgirokonto Curții. Linkul se deschide într-o fereastră nouăAcesta conține detaliile de contact ale instanțelor și informații privind numerele de cont curent.

Ce trebuie să fac după efectuarea plății?

După efectuarea plății, nu este necesar să întreprindă nicio acțiune și nu poate, în general, să facă dovada că plata a fost efectuată; Echivalentul contribuțiilor Curții cu privire la candidaturile care au fost prezentate în fața Curții. Pentru a facilita dezideratul ca cererea dumneavoastră să poată fi corelate cu plată și dumneavoastră aveți grijă să indicați numele dumneavoastră complet al contrapartidei în legătură cu plată. Păstrați întotdeauna dovada de plată care ar putea fi folosită, dacă este necesar, pentru a depista o plată.


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 03/02/2016