Vähäisiä vaatimuksia koskevan menettelyn oikeuskulut - Ruotsi

Wiederherstellen

Diese Seite wurde maschinell übersetzt. Für die Qualität kann keine Gewähr gegeben werden.

Die Qualität dieser Übersetzung wurde wie folgt bewertet: nicht zuverlässig

Finden Sie die Übersetzung nützlich?


Johdanto

Mitä kuluja peritään?

Mikä on kulujen suuruus?

Mitä tapahtuu, jos en oikeudenkäyntimaksut ajoissa?

Kuinka oikeuskulut voi maksaa?

Mitä maksamisen jälkeen on tehtävä?

Johdanto

”maksu, jota kannetaan määrän jonkun tullessa johonkin seuraavista.

Luokka A 100 Ruotsin kruunua (1)/.../tvistemål.......... 900 asetuksen (EY) N:o 861/2007, annettu 11. heinäkuuta 2007, eurooppalaisesta vähäisiin vaatimuksiin sovellettavasta menettelystä (liite (asetus (1987: 452) maksuista yleisissä tuomioistuimissa).

Hakemusmaksu on maksettava tuomioistuimelle, jolle hakemus jätetään; Tällä hetkellä ei ole mahdollista suorittaa maksu sähköisesti verkkosivuston kautta.

(1)beloppet sovelletaan 1. heinäkuuta 2014. 

Mitä kuluja peritään?

Vähäisiin vaatimuksiin sovellettavasta menettelystä annettu asetus koskee ainoastaan hakemusmaksu maksetaan, kun hakemus tehdään tuomioistuimelle. Mitään ylimääräistä maksua, tai menettelyyn liittyviä toimenpiteitä ei oteta käyttöön.

Mikä on kulujen suuruus?

Kokonaismäärä 1. heinäkuuta 2014 jälkeen hakemusmaksu on 900 Ruotsin kruunua.

Mitä tapahtuu, jos en oikeudenkäyntimaksut ajoissa?

Jos ette hakemusmaksun suorittamista sen jälkeen, kun sinulle on kehotettu täydentämään hakemukseen, on hylättävä ja todettava, että yhteisöjen tuomioistuin ei voi tarkastella pyyntöänne. On mahdollista esittää samaa ainetta koskevan uuden hakemuksen hylkäämisen jälkeen.

Kuinka oikeuskulut voi maksaa?

Hän voi joko maksaa oikeudenkäyntimaksut luottokortilla tai käteisenä tai plusgirokonto tuomioistuimen vastaanottoon. Linkki avautuu uuteen ikkunaanSe sisältää tuomioistuinten yhteystiedot ja tietoa numerot.

Mitä maksamisen jälkeen on tehtävä?

Maksun suorittamisen jälkeen, sinun ei tarvitse ryhtyä toimiin ja ei yleisesti ottaen säädetä siitä, että maksu on suoritettu; Vastaavat maksut, jotka yhteisöjen tuomioistuimelle on esitetty yhteisöjen tuomioistuimelle. Jotta hakemus voidaan sovittaa yhteen ja maksu koko nimi ilmoitetaan Teille vastapuolen maksujen yhteydessä. Pitää aina maksutosite, jotka voivat tarvittaessa käyttää jäljittää maksun.


Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 03/02/2016