Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Bűnügyi nyilvántartás - Magyarország

Ez a szekció a bűnügyi nyilvántartó hatóságról és a hatósági erkölcsi bizonyítványról szól.


KEKKH Bűnügyi Nyilvántartó Hatóság

Cím: 1097 Budapest, Vaskapu utca 30/A

Telefon: +36 1 455 21 98
Fax: +36 1 455 21 03

E-mail: A link új ablakot nyit megbnyh@kekkh.gov.hu
Honlap: A link új ablakot nyit meghttp://www.nyilvantarto.hu/hu/

A Hatóság ügyfélszolgálata a Belügyminisztérium Központi Okmányirodai Főosztályán (1133 Budapest, Visegrádi utca 110.) érhető el.

A bűnügyi nyilvántartások a kezelt adatok tekintetében közhiteles hatósági nyilvántartások, amelyek törvényességi felügyeletét a legfőbb ügyész látja el. A Belügyminisztérium Központi Okmányirodai Főosztályán hatósági erkölcsi bizonyítvány igényelhető a saját adataira vonatkozóan. A hatósági erkölcsi bizonyítvány kiállításának eljárása postai úton, elektronikusan, vagy az ügyfélszolgálaton személyes, szóban előadott kérelem előterjesztésével indul meg. A hatósági erkölcsi bizonyítvány kiállítása évente négy alkalommal illetékmentes.

A link új ablakot nyit megTovábbi információk a hatósági erkölcsi bizonyítványról.


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 24/09/2019