Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Bűnügyi nyilvántartás - Portugália

Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata portugál nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.


Direção-Geral da Administração da Justiça - Direção de Serviços de Identificação Criminal (Igazságszolgáltatási Főigazgatóság – Bűnügyi Nyilvántartó Igazgatóság)

Cím:

Av. D. João II, nº 1.08.01 D/E, 13º
1990-097 Lisboa

Telefon: +351 217 906 200/1

Fax: +351 211 545 113

E-mail: A link új ablakot nyit megcorreio@dgaj.mj.pt

Internetcím: A link új ablakot nyit meghttp://www.dgaj.mj.pt/DGAJ/sections/home

A portugál jog értelmében a bűnügyi nyilvántartásnak egy adott személyre vonatkozó adatairól kivonatot – az igazságügyi és rendőrségi szerveken kívül – csak az érintett személy, vagy a nevében és érdekében eljáró más személy kaphat.

A kivonatot igénylő személynek bizonyítania kell, hogy ő maga az érintett, vagy az érintett által felhatalmazott személy, és érvényes azonosító okmányokkal kell alátámasztania a kérelemben megadott információkat.

A kérelmet személyesen kell benyújtani a központi hatóságok szolgálataihoz, a bírósági hivatalokhoz, a "polgári irodák" (Lojas do Cidadão) valamelyikéhez vagy az ilyen irodák kirendeltségeihez (Postos de Atendimento ao Cidadão).

A Portugálián kívül lakóhellyel rendelkező személyek az Igazságszolgáltatási Főigazgatóság (DGAJ) weboldalán szereplő leírásnak megfelelően interneten, illetve Portugália diplomáciai vagy konzuli képviseleteinél nyújthatják be kérelmüket.


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 18/07/2013