Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Strafregister - Portugal

Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Portugees) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.


Directoraat-generaal van de gerechtelijke administratie – Directoraat voor het strafregister

Adres:

Av. D. João II, nº 1.08.01 D/E, 13º
1990-097 Lissabon

Telefoon: +351 217 906 200/1

Fax: +351 211 545 113

E-mail: De link wordt in een nieuw venster geopend.correio@dgaj.mj.pt

Website: De link wordt in een nieuw venster geopend.http://www.dgaj.mj.pt/DGAJ/sections/home

Overeenkomstig de Portugese wetgeving kunnen, naast de justitiële en politiële autoriteiten, alleen de betrokkenen zelf of personen die namens hen en in hun belang optreden uittreksels uit het strafregister vragen.

Eenieder die een uittreksel vraagt, moet aantonen dat hij de betrokkene of een door de betrokkene gemachtigde persoon is, en moet tot staving van de in het verzoek verstrekte informatie (een) geldig(e) identiteitsdocument(en) overleggen.

Het verzoek moet persoonlijk worden ingediend bij de centrale autoriteiten, de griffies van de rechtbanken of het netwerk van burgershops (Lojas do Cidadão) en dienstverleningspunten voor burgers (Postos de Atendimento ao Cidadão).

Personen van buiten Portugal kunnen hun verzoek indienen conform de instructies op de website van het directoraat-generaal van de gerechtelijke administratie of bij de diplomatieke of consulaire vertegenwoordigingen van Portugal.


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.

Laatste update: 18/07/2013