Κλείσιμο

Η ΕΚΔΟΣΗ BETA ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ!

Επισκεφθείτε την έκδοση BETA της διαδικτυακής πύλης της ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής δικαιοσύνης και πείτε μας τη γνώμη σας!

 
 

Διαδρομή πλοήγησης

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Αναγνωριστικο ευρωπαϊκης νομολογιας (ECLI) - Βουλγαρία

Η γλωσσική έκδοση που βλέπετε τώρα βρίσκεται στο στάδιο της μετάφρασης.
Υπάρχει ήδη μετάφραση στις ακόλουθες γλώσσες: βουλγαρικά


Εθνικός συντονιστής ECLI

Καθήκοντα εθνικού συντονιστή ECLI ασκεί το:

Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (Vissh Sadeben Savet, ВСС)

Ulitsa „Saborna” № 9

Sofia 1000,          
Βουλγαρία

Έως ότου δημιουργηθεί λειτουργική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι πληροφορίες μπορούν να αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου:

Мartin Velichkov, Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροmartin.velichkov@mail.bg , τηλ. + 359 2 930 49 43

Valeri Mihaylov, Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροvalery@abv.bg , τηλ. + 359 2 930 49 36

Κωδικός χώρας

Ο κωδικός χώρας για τη Βουλγαρία είναι: [BG]

Παραγωγή του εθνικού ECLI

Με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, θεσπίστηκε μοντέλο για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων των δικαστηρίων, το οποίο περιλαμβάνει τμήμα για τη δημοσίευση των δικαστικών αποφάσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο ενέκρινε επίσης τη χρήση κεντρικής διαδικτυακής διασύνδεσης από τα δικαστήρια για τη δημοσίευση των δικαστικών αποφάσεων.


Την έκδοση αυτής της σελίδας στην εθνική γλώσσα διαχειρίζεται το εκάστοτε κράτος μέλος. Οι μεταφράσεις έχουν γίνει από την αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι τυχόν αλλαγές που επιφέρει η αρμόδια εθνική αρχή στο πρωτότυπο ενδέχεται να μην έχουν περιληφθεί ακόμα στις μεταφράσεις. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη όσον αφορά τις πληροφορίες ή τα στοιχεία που περιλαμβάνονται ή για τα οποία γίνεται λόγος στο παρόν έγγραφο. Βλ. την ανακοίνωση νομικού περιεχομένου για τους κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας που ισχύουν στο κράτος μέλος που είναι αρμόδιο για την παρούσα σελίδα.
Τα κράτη μέλη που είναι αρμόδια για τη διαχείριση ιστοσελίδων με εθνικό περιεχόμενο προβαίνουν αυτή τη στιγμή στην επικαιροποίηση μέρους του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου για να το προσαρμόσουν στην αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν στο περιεχόμενο του ιστοτόπου δεν λαμβάνεται ακόμη υπόψη η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου, πρόκειται για ακούσιο σφάλμα και θα γίνουν οι κατάλληλες διορθώσεις.

Τελευταία επικαιροποίηση: 17/12/2018