Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Eurooppalainen oikeuskäytäntötunnus (ECLI) - Kroatia

Tämän sivun alkukielistä versiota kroaatti on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.


Kroatiassa ECLI ei sisälly Linkki avautuu uuteen ikkunaantuomioistuinten päätösten tietokantaan, jota hallinnoi Kroatian korkein oikeus (Vrhovni sud) ja johon on pääsy korkeimman oikeuden verkkosivuilta. Koska ECLI-järjestelmä on tärkeä ja se on otettava käyttöön kaikissa jäsenvaltioissa, Kroatian oikeusministeriö ja korkein oikeus päättivät järjestää tarjouskilpailun ECLI-järjestelmän käyttöönotosta osana oikeus- ja kuluttaja-asioiden pääosaston alaista oikeusalan ohjelmaa 2014–2020.

Euroopan komissio antoi hankkeelle hiljattain virallisen hyväksynnän, joten Kroatia aloittaa ECLI-järjestelmän käyttöönoton lokakuun alussa yhteistyössä noin kymmenen hankekumppanin kanssa.


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.
Näiden sivujen kansallisesta sisällöstä vastaavat jäsenvaltiot päivittävät parhaillaan sivuja Britannian EU-erosta johtuvien muutosten vuoksi. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Päivitetty viimeksi: 06/09/2016