Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Európai esetjogi azonosító (ECLI) - Horvátország

Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata horvát nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.

 

Ezen a nyelven nem áll rendelkezésre hivatalos fordítás.
Az oldal tartalmának a gépi fordítása megtekinthető itt. Figyelem: a gépi fordítás csakis általános tájékoztatási célt szolgál. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.


A Horvát Köztársaságban az ECLI-t még nem vezették be a horvát Legfelsőbb Bíróságon (Vrhovni sud Republike Hrvatske) kezelt, és annak weboldalán elérhető A link új ablakot nyit megesetjogi adatbázisba. Az ECLI-rendszer jelentősége miatt, és mivel a rendszert minden uniós tagállamban be kell vezetni, a Horvát Köztársaság Igazságügyi Minisztériuma és Legfelsőbb Bírósága úgy döntött, hogy a Jogérvényesülési és Fogyasztópolitikai Főigazgatóság 2014–2020-as Jogérvényesülés programja keretében pályázatot ír ki az ECLI-rendszer megvalósítására.

Nagy megelégedésünkre szolgál, hogy az Európai Bizottság a közelmúltban jóváhagyta az említett programot, és így ez év októberének elején – mintegy tíz projektpartnerünkkel együtt – megkezdhetjük az ECLI-rendszer bevezetését.


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 06/09/2016