Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

  • Home
  • Rechtspraak
  • De europese identificatiecode voor jurisprudentie (ECLI)

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

De europese identificatiecode voor jurisprudentie (ECLI) - Kroatië

Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Kroatisch) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.


In Kroatië is de ECLI nog niet ingevoerd in de De link wordt in een nieuw venster geopend.jurisprudentiedatabank van het Hooggerechtshof (Vrhovni sud Republike Hrvatske), die toegankelijk is via de website van dat hof. Gezien het belang van het ECLI-systeem en de noodzaak van de invoering ervan in alle lidstaten, hebben het ministerie van Justitie en het Hooggerechtshof besloten om een aanbesteding te houden voor de invoering van dit systeem in het kader van het programma ‘Justitie’ 2014-2020 van het directoraat-generaal Justitie en Consumentenzaken van de Europese Commissie.

Het is ons een groot genoegen te kunnen meedelen dat bovengenoemd project voor de invoering van het ECLI-systeem recentelijk officieel door de Europese Commissie is goedgekeurd en wij begin oktober van dit jaar, samen met ongeveer tien projectpartners, met de invoering zullen beginnen.


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.
Sommige pagina's van deze website worden aangeleverd door de EU-landen. Momenteel doen zij het nodige om die pagina's aan te passen aan de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Mocht bepaalde informatie nog niet het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie weerspiegelen, dan is dit onbedoeld en zal dit worden gecorrigeerd.

Laatste update: 06/09/2016