Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Európai esetjogi azonosító (ECLI) - Olaszország


Tagállami ECLI-koordinátor

Még nem jelöltek ki tagállami ECLI-koordinátort. Jelenleg az Igazságügyi Minisztérium automatizált információs rendszerekért felelős főigazgatósága (DGSIA) jár el koordinátorként.

Országkód

Olaszország országkódja: [IT].

A tagállami ECLI létrehozása

A jelenlegi kísérleti szakasz keretében zajlik az ECLI bevezetésére irányuló javaslat kidolgozása. Konkrétan az esetjogi dokumentumok – az ECLI-re vonatkozó előírások szerinti – sorszámának képzésére vonatkozó szabályokat készítik elő. Ez a sorszám hozzáférhető metaadatok segítségével fogja biztosítani minden egyes


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 13/10/2020