De europese identificatiecode voor jurisprudentie (ECLI) - Litouwen

Herstellen Opslaan in PDF-formaat

Nationale ECLI-coördinator

De nationale ECLI-coördinator is de Nationale Administratie Justitie, L.Sapiegos gatvė 15, LT-10312 Vilnius, Litouwen. Telefoon: +370 5 266 29 81, e-mail: De link wordt in een nieuw venster geopend.info@teismai.lt.

Landencode

De landencode van Litouwen is: [LT].

Opbouw van de nationale ECLI

De ECLI wordt nog niet gebruikt in Litouwen.


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.
Sommige pagina's van deze website worden aangeleverd door de EU-landen. Momenteel doen zij het nodige om die pagina's aan te passen aan de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Mocht bepaalde informatie nog niet het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie weerspiegelen, dan is dit onbedoeld en zal dit worden gecorrigeerd.

Laatste update: 11/04/2019