Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Identificatorul european de jurisprudență (ECLI) - Lituania


Coordonatorul național ECLI

Coordonatorul național ECLI este Administrația națională a instanțelor, L.Sapiegos gatvė 15, LT-10312 Vilnius, Lituania. Telefon: +370 5 266 29 81, e-mail: Linkul se deschide într-o fereastră nouăinfo@teismai.lt

Codul de țară

Codul de țară pentru Lituania est: [LT]

Generarea ECLI la nivel național

ECLI nu este încă utilizat în Lituania.


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 11/04/2019