Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Európai esetjogi azonosító (ECLI) - Szlovákia


Tagállami ECLI-koordinátor

A tagállami ECLI-koordinátor a Szlovák Köztársaság Igazságügyi Minisztériumának informatikai és projektigazgatási osztálya; e-mail: A link új ablakot nyit megecli@justice.sk

Országkód

A Szlovák Köztársaság országkódja: [SK]

A tagállami ECLI-kód létrehozása

Az ECLI-kódot az ítélet meghozatalakor generálják. ECLI-kódot csak a 2011. július 25. után hozott ítéletek kapnak. Ha egy 2011. július 25. előtt meghozott ítélet ellen 2011. július 25. után nyújtanak be fellebbezést, akkor ez az ítélet, valamint az ügyben született minden más ítélet is ECLI-kódot kap.

Példa a Szlovák Köztársaság ECLI-kódjára:

ECLI:SK:OSBA1:2011:0123456789.123

OSBA1 = a bírósági kód

2011 = az év

0123456789 = IČS (ügyiratszám)

123 = az ügyiratban szereplő ítélet sorozatszáma


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 01/07/2019