Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

  • Home
  • Rechtspraak
  • De europese identificatiecode voor jurisprudentie (ECLI)

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

De europese identificatiecode voor jurisprudentie (ECLI) - Slowakije


Nationale ECLI-coördinator

De nationale ECLI-coördinator is de Afdeling informatica en projectbeheer van het ministerie van Justitie – e-mail: De link wordt in een nieuw venster geopend.ecli@justice.sk

Landencode

De landencode van de Slowaakse Republiek is [SK]

Opbouw van de nationale ECLI

Een ECLI wordt gegenereerd op het moment dat een uitspraak wordt gegeven. Alleen uitspraken van na 25 juli 2011 krijgen een ECLI. Vóór 25 juli 2011 gedane uitspraken waartegen na 25 juli 2011 beroep is ingesteld, krijgen echter ook een ECLI, evenals alle andere uitspraken in het desbetreffende zaakdossier.

Voorbeeld van een ECLI voor de Slowaakse Republiek:

ECLI:SK:OSBA1:2011:0123456789.123

OSBA1 = gerechtscode

2011 = jaar

0123456789 = IČS (zaaknummer)

123 = reeksnummer van de uitspraak in de zaak


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.
Sommige pagina's van deze website worden aangeleverd door de EU-landen. Momenteel doen zij het nodige om die pagina's aan te passen aan de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Mocht bepaalde informatie nog niet het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie weerspiegelen, dan is dit onbedoeld en zal dit worden gecorrigeerd.

Laatste update: 10/11/2020