Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

  • Etusivu
  • EU-tason koulutus oikeusalalla

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

EU-tason koulutus oikeusalalla


Oikeusalan toimijoiden perehdyttäminen Euroopan unionin aineelliseen oikeuteen ja prosessioikeuteen on tärkeää, jotta voidaan edistää tehokasta rajat ylittävää yhteistyötä.


Oikeudenhoidon alan koulutus

Lissabonin sopimuksessa luotiin ensimmäistä kertaa Linkki avautuu uuteen ikkunaanoikeusperusta Euroopan unionin yhteisille toimille EU-tason oikeusalan koulutuksen tukemiseksi sekä siviili- että rikosoikeuden alalla.

Jäsenvaltioilla on kuitenkin edelleen päävastuu oikeusalan koulutuksesta.

Siksi sivuston tätä osaa täydennetään vaiheittain jäsenvaltioiden, Euroopan komission ja oikeusalan ammattilaisten toimittamilla osuuksilla.

Tässä vaiheessa sivuilla esitellään

Lisäksi pyritään edistämään

  • oikeusalan ammattilaisille, kouluttajille ja koulutuksen järjestäjille tarkoitettujen eurooppaoikeuden oppimateriaalien sekä oikeusalan koulutukseen liittyvistä hyvistä käytännöistä laadittujen tietosivujen uudelleenkäyttöä ja
  • hyviä koulutuskäytäntöjä.

Tätä sivustoa ylläpitää Euroopan komissio. Sivuston tiedot eivät välttämättä edusta Euroopan komission virallista kantaa. Komissio ei ole vastuussa tiedoista, joita esitetään tai joihin viitataan tällä sivustolla. EU:n sivustoihin sovellettavat tekijänoikeussäännöt löytyvät oikeudellisesta huomautuksesta.

Päivitetty viimeksi: 07/10/2020