Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Európai Képzési Platform


Keresőeszköz a gyakorló igazságügyi szakemberek számára az uniós joggal kapcsolatos képzések és önképzési segédanyagok kereséséhez. A jogi és igazságügyi szakemberek az Európai Képzési Platform alkalmazásban számos témában találhatnak képzéseket és önálló tanuláshoz használható tananyagokat.


Az Európa Képzési Platform (EKP) egy keresőeszköz olyan jogi és igazságügyi szakemberek számára, akik képezni szeretnék magukat az uniós jog vagy ahhoz kapcsolódó kérdések valamely területén. A jogi és igazságügyi szakemberek számos témában találhatnak képzéseket és önálló tanuláshoz használható anyagokat.

A képzésszolgáltatók különböző nyelveken tájékoztatást nyújtanak az EU-ban szervezett képzési tevékenységeikről. Az Európai Bizottság a platformhoz olyan használatra kész képzési anyagokkal illetve kézikönyvekkel járul hozzá, amelyek elsősorban az Unió pénzügyi támogatásának köszönhetően készültek.

Jogi és igazságügyi szakemberek

Az Európai Képzési Platformon az uniós joggal és kapcsolódó kérdésekkel foglalkozó számos képzési lehetőséget, valamint az önálló tanuláshoz szükséges képzési segédanyagot találhat.

Különböző keresési mezők szerint kereshet (például a tanfolyam témája, helyszín, időpont, nyelv és gyakorlati terület: a polgári jogtól a közjogon és a büntetőjogon keresztül az alapjogokig, a jogi nyelvig, az etikáig vagy a jogi készségekig).

A link új ablakot nyit megLátogasson el az Európai Képzési Platform honlapjára

Képzésszolgáltatók

A platform jelenleg kísérleti szakaszban van, és azon uniós szintű képzésszolgáltatók előtt áll nyitva, amelyek szakértelmét az EU elismerte, minthogy az uniós finanszírozási programokban való megnevezésük alapján éves működési támogatásban részesülnek.

A kísérleti szakasz lezárultát követően a Bizottság meg fogja vizsgálni annak lehetőségét, hogy az Európai Képzési Platformot megnyissák más képzési szolgáltatók előtt is, akik népszerűsíthetik az uniós jogról vagy valamely olyan nemzeti témáról szóló képzésüket, amely uniós jogi vagy határokon átnyúló elemeket foglal magában. Ehhez az érdeklődő képzésszolgáltatónak először regisztrálnia kell magát, amely eljárásáról ezen az oldalon kellő időben tájékoztatást fogunk nyújtani.

A képzésszolgáltatók listája:

  • Európai Igazságügyi Képzési Hálózat (EJTN)
  • Európai Jogi Akadémia (ERA)
  • Európai Közigazgatási Intézet (EIPA)
  • Európai Doktori Intézet (EUI)

A honlapot az Európai Bizottság tartja fenn. Az ezen az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság hivatalos álláspontját. A Bizottság semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az e dokumentumban foglalt vagy említett információk és adatok tekintetében. Kérjük, az európai oldalak szerzői jogi szabályai vonatkozásában vegye figyelembe a jogi nyilatkozatot.

Utolsó frissítés: 09/11/2020