Luk

BETAVERSIONEN AF PORTALEN ER NU TILGÆNGELIG

Besøg betaversionen af den europæiske e-justice-portal, og giv os din feedback!

 
 

Sti

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Find en …

Denne side er blevet maskinoversat. Der gives ingen garanti for oversættelsens kvalitet.

Oversættelsens kvalitet er blevet vurderet som: middel

Er oversættelsen nyttig?


Redskaber, der kan bruges til at finde erhvervsdrivende jurister i EU-landene


Find en …

Hvis du ønsker at få adgang til virksomhedsoplysninger fra de nationale selskabsregistre, kan du søge i afsnittet "Find en virksomhed".

Hvis du står over for en retstvist eller søger juridisk rådgivning, kan du blive nødt til at henvende dig til en advokat.

Hvis man har brug for at sikre et privat dokument juridisk, så det får den rigtige virkning, fuldbyrde et skøde, finde en voldgiftsdommer i forbindelse med en tvist eller simpelthen bare få juridisk rådgivning, kan man henvende sig til en notar.

Hvis du

  • behov for at forstå og blive forstået under en høring i en anden medlemsstat
  • behov for juridisk oversættelse af et dokument eller en kontrakt
  • har brug for tolkning i retten, på en politistation eller ved administrative myndigheder, kan du henvende dig til en juridisk oversætter eller en juridisk tolk.

Hvis du beslutter at bruge mægling, mødes du med en mægler, som kan hjælpe dig med at tale om ting og nå frem til en aftale.

Retten eller en af parterne kan anmode om bistand fra en sagkyndig, hvis der er behov for ekspertise på et bestemt område under retssagen.

Hvis du har brug for at undersøge en genstand eller en situation, der kræver en specialist på området, kan du bede om bistand fra en kriminalteknisk ekspert.


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 04/02/2021