Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Cum să găsiţi un …


Această secțiune vă oferă informații pentru a găsi diferiți practicieni în domeniul juridic.


Cum să găsiţi un …

Dacă sunteți implicați într-un litigiu sau dacă aveți nevoie de consiliere juridică, puteți apela la serviciile unui avocat.

Dacă doriți să asigurați securitatea juridică a unui document privat și opozabilitatea față de terți a acestuia, să obțineți executarea unui act, să apelați la arbitraj pentru soluționarea unui litigiu sau doar să obțineți consiliere juridică, puteți apela la serviciile unui notar.

Dacă

  • aveți nevoie să înțelegeți și să vă faceți înțeles în cadrul unui proces care are loc într-un alt stat membru;
  • aveți nevoie de traducerea juridică a unui document sau a unui contract;
  • aveți nevoie de un interpret în instanță, la o secție de poliție sau în fața autorităților administrative, puteți apela la serviciile unui traducător juridic sau ale unui interpret juridic.

Dacă hotărâți să recurgeți la mediere, puteți apela la serviciile unui mediator care vă poate ajuta să analizați situația și să ajungeți la un acord.

Dacă trebuie să analizați un obiect sau o situație pentru care este nevoie de un specialist în domeniu, puteți apela la serviciile unui expert criminalist.


Această pagină este administrată de Comisia Europeană. Informațiile de pe această pagină nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Comisia nu își asumă nici o răspundere în legătură cu oricare din informațiile sau datele conținute în prezentul document sau la care acesta face referire. Vă rugăm să consultați avizul juridic în legătură cu normele privind drepturile de autor în cazul paginilor de internet ale Comunității Europene.
Comisia actualizează conținutul acestui site, pentru a reflecta retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 20/05/2019