Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Găsiţi un traducător jurist sau un interpret - Cipru

Tämän sivun teksti on konekäännös, eikä sen laatua voida taata.

Konekäännöksen arvioitu laatutaso: Keskitasoinen

Onko käännös mielestäsi hyödyllinen?


Începând cu 1 iulie 2019, Legea 45 (I)/2019 se aplică în cazul traducerilor autorizate, care prevede înregistrarea și reglementarea serviciilor traducătorilor din Cipru.

Toate persoanele interesate pentru traduceri autorizate oficial, fie private, fie publice, trebuie să fie adăugate direct la traducătorii autorizați, care sunt Linkul se deschide într-o fereastră nouăînscriși în Registrul traducătorilor Linkul se deschide într-o fereastră nouăautorizați al Consiliului pentru înregistrarea traducătorilor autorizați, conform prevederilor legii.

În conformitate cu această lege, „traducere autorizată” înseamnă o traducere valabilă și exactă a unui text scris sau a unui document dintr-o limbă străină în limba greacă sau turcă și viceversa, precum și din limba greacă în limba turcă și viceversa, care poartă ștampila oficială a republicii și care este ștampilată corespunzător.

Traducătorii autorizați traduc documentele destinate uzului oficial în interiorul sau în afara Republicii, cum ar fi documentele educaționale, certificatele de căsătorie, certificatele de naștere, certificatele de deces, certificatele de deces, pașapoartele, cărțile de identitate, conturile bancare, actele de proprietate, documentele societății, rapoartele medicale, documentele juridice.

Limbi disponibile: Engleză, arabă, armeană, armeană, bulgară, franceză, germană, georgiană, daneză, spaniolă, italiană, neerlandeză, ucraineană, persan, polonă, română, rusă, sârbă, slovacă, suedeză, norvegiană, cehă, croată, bosniacă, limbă a B. Macedonia, letonă, estonă, lituaniană și chineză în limba greacă și vice versa.

INFORMAȚII PRIVIND DOCUMENTELE TRANSMISE SPRE TRADUCERE

  1. Toate documentele depuse spre traducere trebuie să fie autentice și să fie autentificate corespunzător de ștampila apostilă sau de ștampila Ministerului Afacerilor Externe (certificare diplomatică). Acestea trebuie să fie validate înainte de a fi traduse. Pentru țările UE, astfel cum se prevede în Regulamentul (UE) 2016/1191, părțile interesate pot alege să își sigileze documentele. Pentru o actualizare suplimentară, există un buletin de informare al Ministerului Justiției și Ordinii Publice — privind certificarea documentelor este legătura Linkul se deschide într-o fereastră nouă aici, în timp ce pentru statele care participă la Convenția de la Haga privind apostilaLinkul se deschide într-o fereastră nouă.
  2. Pentru documentele depuse spre traducere și pentru care nu este necesară o ștampilă, dar ștampila de validare diplomatică (Ministerul Afacerilor Externe), serviciul competent din cadrul Ministerului Afacerilor Externe poate adresa părților interesate informații suplimentare.
  3. În ceea ce privește traducerea certificatelor de absolvire a școlii primare, Linkul se deschide într-o fereastră nouă accesați linkul de mai jos.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați biroul de presă și informații la numerele de telefon de mai jos: 22801105, 22801133 sau e-mail către: Linkul se deschide într-o fereastră nouă transfer @ Pio.

În ceea ce privește debitele, linkul de mai Linkul se deschide într-o fereastră nouă jos.

Pentru înregistrarea și reglementarea serviciilor de traducători autorizați în Legea Republicii Cipru din 2019, accesați linkul de Linkul se deschide într-o fereastră nouă aici.

Pentru Consiliul de înregistrare a traducătorilor de tip „Spurtată a traducătorilor”, Linkul se deschide într-o fereastră nouă accesați linkul de mai jos.


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 03/09/2019