Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Găsiţi un traducător jurist sau un interpret - Republica Cehă

Această pagină vă ajută să găsiți un interpret în domeniul juridic în Republica Cehă


Ce informații oferă baza de date a experților și interpreților cehi?

În baza de date a experților și interpreților cehi puteți căuta persoanele înscrise pe lista experților și interpreților, adică persoanele care sunt autorizate să desfășoare activități de experți și de interpreți. Listele experților și interpreților întocmite de diversele instanțe regionale sunt împărțite într-o secțiune pentru experți și o secțiune pentru interpreți. Fiecare interpret care figurează pe lista experților și interpreților este autorizat să ofere servicii de interpretare și de traducere în limba pentru care este înscris pe listă.

Linkul se deschide într-o fereastră nouăBaza de date a experților și interpreților cehi este deținută și administrată de Linkul se deschide într-o fereastră nouăMinisterul Justiției din Republica Cehă. Cu toate acestea, instanțele regionale competente sunt răspunzătoare de corectitudinea datelor.

Este gratuit accesul la baza de date a experților și interpreților cehi?

Accesul la baza de date este gratuit.

Cum puteți căuta un interpret în domeniul juridic în baza de date a experților și interpreților cehi

Cu ajutorul motorului de căutare propus, care este ușor de utilizat, puteți căuta online datele de contact ale experților și interpreților (sau alte date cu privire la aceștia). Puteți căuta interpreții în funcție de limbile în care sunt autorizați să lucreze, de instanța regională în a cărei rază teritorială își au reședința sau după nume și prenume.


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 09/07/2019