Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Kuinka löydän oikeudellisen kääntäjän tai tulkin - Viro

Tässä osassa annetaan tietoja siitä, miten Virossa voi löytää oikeudellisen kääntäjän tai tulkin.


Kuinka löydän oikeudellisen kääntäjän Virossa?

Linkki avautuu uuteen ikkunaanViron valantehneiden kääntäjien rekisterissä on tietoja valantehneistä kääntäjistä yhteystietoineen.

Rekisterin omistaa ja sitä ylläpitää Viron oikeusministeriö.

Onko kääntäjärekisterin käyttö ilmaista?

Rekisterin käyttö on ilmaista.

Oikeudellisia kääntäjiä koskevat haut

Kääntäjän hakeminen on yksinkertaista: Oikeusministeriön verkkosivulla on kieliluettelo, josta voi valita kielen. Kun kieli on valittu, näkyville tulevat kyseistä kieltä lähtö- tai tulokielenään käyttävien kääntäjien nimet ja yhteystiedot.


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.
Näiden sivujen kansallisesta sisällöstä vastaavat jäsenvaltiot päivittävät parhaillaan sivuja Britannian EU-erosta johtuvien muutosten vuoksi. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Päivitetty viimeksi: 13/08/2019