Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Găsiţi un traducător jurist sau un interpret - Suedia

Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Pagina este deja disponibilă în următoarele limbi: suedeză.

Această secțiune vă ajută să găsiți un interpret sau un traducător autorizat în Suedia.

Detalii despre registrul suedez al interpreților și traducătorilor

Linkul se deschide într-o fereastră nouăBaza de date suedeză a interpreților și a traducătorilor autorizați este deținută și administrată de Linkul se deschide într-o fereastră nouăAgenția suedeză a serviciilor juridice, financiare și administrative (Kammarkollegiet).

Baza de date conține o listă a traducătorilor și interpreților autorizați să ofere servicii de traducere sau de interpretare doar din suedeză sau în suedeză. O persoană poate fi autorizată pentru mai multe limbi diferite. Un interpret autorizat poate avea o autorizație de a lucra pe un anumit domeniu de specialitate, cum ar fi interpretarea juridică și/sau interpretarea medicală.

Accesul la registrul suedez al interpreților și traducătorilor este gratuit?

Da, nu există costuri de accesare a registrului suedez al interpreților și traducătorilor.

Cum se efectuează căutarea unui interpret autorizat sau a unui traducător autorizat în Suedia?

În cazul interpreților, puteți efectua o căutare după limbă, domeniu de specialitate, regiune (län) sau nume. În cazul traducătorilor, puteți efectua o căutare după limbă, numele sau numărul traducătorului.


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 04/03/2013