Găsiţi un traducător jurist sau un interpret - Slovenia

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini slovenă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.

Această secțiune vă oferă o prezentare generală a bazei de date a traducătorilor și interpreților din Slovenia.


Ce informații oferă registrul traducătorilor din Slovenia?

Ministerul Justiției și Administrației Publice deține un Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistru al traducătorilor și interpreților autorizați. Sistemul judiciar sloven nu face distincția între interpreți și traducători în domeniul juridic. Toate persoanele autorizate trebuie să fie capabile să ofere atât servicii de interpretare, cât și de traducere.

Este gratuit accesul la baza de date a traducătorilor din Slovenia?

Da, accesul la baza de date a traducătorilor din Slovenia este gratuit.

Cum puteți căuta un traducător în domeniul juridic în Slovenia

Puteți căuta în baza de date a Linkul se deschide într-o fereastră nouătraducătorilor și interpreților autorizați după următoarele criterii de căutare:

  • nume
  • limbă
  • cod poștal/oraș.

Linkuri relevante

Linkul se deschide într-o fereastră nouăTraducători sau interpreți autorizați


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 16/02/2018