Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Jogi szakfordítót vagy tolmácsot keres - Szlovákia

Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Az oldal jelenleg a következő nyelveken olvasható: szlovák.

Ez az oldal a szlovákiai fordító- és tolmácsadatbázisokról ad rövid áttekintést.


Mit kínál a szlovákiai fordítók adatbázisa?

A szlovák fordítói adatbázis 824 bírósági szakfordítóról és 901 tolmácsról tartalmaz információkat. Az oldal kizárólag szlovák nyelven érhető el.A link új ablakot nyit meg A fordítók adatbázisának tulajdonosa és fenntartója a A link új ablakot nyit megSzlovák Köztársaság Igazságügyi Minisztériuma.

Ingyenes-e a szlovák fordítói adatbázishoz való hozzáférés?

Az adatbázis ingyenes hozzáférést biztosít a bírósági szakfordítókra és tolmácsokra vonatkozó információkhoz, és azok ingyenesen letölthetők.

Hogyan kereshetek jogi szakfordítót Szlovákiában?

Jogi szakfordítókra vonatkozó információk a A link új ablakot nyit megSzlovák Köztársaság Igazságügyi Minisztérium honlapjának fordítókról szóló részében olvashatók.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megIgazságügyi Minisztérium

A link új ablakot nyit megJASPI – jogi adatbázis


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 18/03/2019