Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Jogi szakfordítót vagy tolmácsot keres - Szlovákia

Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Az oldal jelenleg a következő nyelveken olvasható: szlovák.

Ez az oldal a szlovákiai fordító- és tolmácsadatbázisokról ad rövid áttekintést.


Mit kínál a szlovákiai fordítók adatbázisa?

A szlovák fordítói adatbázis 824 bírósági szakfordítóról és 901 tolmácsról tartalmaz információkat. Az oldal kizárólag szlovák nyelven érhető el.A link új ablakot nyit meg A fordítók adatbázisának tulajdonosa és fenntartója a A link új ablakot nyit megSzlovák Köztársaság Igazságügyi Minisztériuma.

Ingyenes-e a szlovák fordítói adatbázishoz való hozzáférés?

Az adatbázis ingyenes hozzáférést biztosít a bírósági szakfordítókra és tolmácsokra vonatkozó információkhoz, és azok ingyenesen letölthetők.

Hogyan kereshetek jogi szakfordítót Szlovákiában?

Jogi szakfordítókra vonatkozó információk a A link új ablakot nyit megSzlovák Köztársaság Igazságügyi Minisztérium honlapjának fordítókról szóló részében olvashatók.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megIgazságügyi Minisztérium

A link új ablakot nyit megJASPI – jogi adatbázis


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 18/05/2020