Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Kuinka löydän sovittelijan - Bulgaria

Tässä osiossa selvitetään sovittelijan löytämistä Bulgariassa.


Miten löytää sovittelija Bulgariassa?

Linkki avautuu uuteen ikkunaanOikeusministeriö ylläpitää Linkki avautuu uuteen ikkunaanYhdistettyä sovittelijarekisteriä.

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Sovittelijoiksi rekisteröityneiden henkilöiden henkilötiedot – koulutus, kielitaito ja muu sovittelun alan pätevyys
  • Sovittelijan yhteystiedot – työosoite, puhelin ja sähköposti

Tämän lisäksi oikeusministeriö ylläpitää rekisteriä järjestöistä, jotka on hyväksytty antamaan Linkki avautuu uuteen ikkunaansovittelijakoulutusta.

Rekisteröinnit perustuvat seuraaviin säännöksiin:

  • Sovittelua koskeva laki
  • Oikeusministeriön 15. maaliskuuta 2007 antamassa asetuksessa N:o 2 säädetään sovittelijakoulutusta antavia organisaatioita koskevista edellytyksistä ja hyväksymismenettelystä sekä koulutusvaatimuksista, sovittelijoiden merkitsemistä yhdistettyyn rekisteriin ja siitä poistamista koskevasta menettelystä ja sovittelijoita koskevista menettely- ja eettisistä säännöistä.

Onko bulgarialaisia sovittelijoita koskevan rekisterin käyttö maksutonta?

Bulgarian yhdistetyn sovittelijarekisterin käyttö on maksutonta oikeusministeriön internet-sivustolla. Henkilöiden ja organisaatioiden, jotka haluavat päästä sovittelukoulutusta antavien järjestöjen rekisteriin, on suoritettava maksu.

Sovittelijaa koskevat haut Bulgariassa

Oikeusministeriön internet-sivustolla on täydellinen luettelo henkilöistä, jotka ovat saaneet koulutuksen ja luvan toimia sovittelijoina Bulgariassa. Sovittelijaa voi hakea asuinpaikan ja sovittelun alan perusteella (esim. kaupalliseen alaan, yritystoimintaan tai perheasioihin liittyvä sovittelu).

Luettelossa on yhteystiedot, mukaan lukien puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tarvittavia lisätietoja saa sovittelijarekisteristä vastaavilta henkilöiltä.


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.

Päivitetty viimeksi: 09/03/2020