Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Közvetítőt keres - Görögország

Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata görög nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.

 

Ezen a nyelven nem áll rendelkezésre hivatalos fordítás.
Az oldal tartalmának a gépi fordítása megtekinthető itt. Figyelem: a gépi fordítás csakis általános tájékoztatási célt szolgál. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Ez a szakasz segít közvetítőt találni Görögországban.


Hogyan találhatok közvetítőt Görögországban?

Ezeket az információkat a görögországi közvetítéssel kapcsolatban beérkezett válaszok tartalmazzák.

Az ott kifejtettek szerint a bejegyzett közvetítők és a közvetítői képzést nyújtó szervezetek listái az A link új ablakot nyit megIgazságügyi, Átláthatósági és Emberi Jogi Minisztérium weboldalán találhatók.

Emellett a A link új ablakot nyit megfogyasztóvédelmi ombudsman honlapja tájékoztatást nyújt a nyilvánosság számára a fogyasztói jogviták esetében igénybe vehető alternatív vitarendezési lehetőségekről.

Ingyenes-e a közvetítői adatbázishoz való hozzáférés?

Igen, a fenti weboldalakhoz való hozzáférés ingyenes.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megIgazságügyi, Átláthatósági és Emberi Jogi Minisztérium

A link új ablakot nyit megFogyasztóvédelmi ombudsman

A link új ablakot nyit megMunkaügyi és Társadalombiztosítási Minisztérium

A link új ablakot nyit megGörög Közvetítői és Választottbírósági Központ


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 18/07/2019