Κλείσιμο

Η ΕΚΔΟΣΗ BETA ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ!

Επισκεφθείτε την έκδοση BETA της διαδικτυακής πύλης της ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής δικαιοσύνης και πείτε μας τη γνώμη σας!

 
 

Διαδρομή πλοήγησης

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Εξεύρεση διαμεσολαβητή - Αγγλία και Ουαλία

Η χώρα αυτή βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από την ΕΕ.

Η παρούσα ενότητα σας βοηθά να βρείτε διαμεσολαβητή στην Αγγλία και την Ουαλία.


Πώς μπορείτε να βρείτε διαμεσολαβητή στην Αγγλία και την Ουαλία

Εθνικό ευρετήριο διαμεσολαβητών

Μπορείτε να βρείτε έναν διαμεσολαβητή σε αστικές υποθέσεις μέσω του Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροδιαδικτυακού ευρετηρίου διαμεσολαβητών σε αστικές υποθέσεις (Civil Mediation online directory)- Αναζήτηση διαμεσολαβητή σε αστικές υποθέσεις (Find a Civil Mediator), το οποίο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα εξής:

  • τη διαμεσολάβηση
  • τις υπηρεσίες
  • τις τιμές.

Το διαδικτυακό ευρετήριο διαμεσολαβητών σε αστικές υποθέσεις υπάγεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο και το τηρεί. Οι διαμεσολαβητές που περιλαμβάνονται στο ευρετήριο είναι διαπιστευμένοι από το Συμβούλιο Αστικής Διαμεσολάβησης.

Εθνικό ευρετήριο διαμεσολαβητών σε οικογενειακές υποθέσεις

Στόχος του Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροδιαδικτυακού ευρετηρίου διαμεσολαβητών σε οικογενειακές υποθέσεις (Family Mediation Online Directory) είναι να βοηθήσει τα μέρη να έρθουν σε επικοινωνία με διαμεσολαβητές στην περιοχή τους. Τα μέρη που είναι Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροεπιλέξιμα για νομική συνδρομή (δημόσια χρηματοδότηση) μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με τη γραμμή βοήθειας της υπηρεσίας παροχής νομικών συμβουλών «Community Legal Advice» για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξεύρεση τοπικού διαμεσολαβητή στο τηλέφωνο: 0845 345 4345 minicom: 0845 609 6677, με sms: γράψτε «legal aid» και το όνομά σας στο 80010. Επίσης, μπορείτε να λάβετε συμβουλές μέσω της Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροδιαδικτυακής υπηρεσίας παροχής νομικών συμβουλών «Community Legal Advice».

Η πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων με τα στοιχεία των διαμεσολαβητών παρέχεται δωρεάν;

Ναι, η πρόσβαση στο διαδικτυακό ευρετήριο διαμεσολαβητών σε αστικές υποθέσεις, στο διαδικτυακό ευρετήριο διαμεσολαβητών σε οικογενειακές υποθέσεις και στον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας παροχής συμβουλών «Community Legal Advice» παρέχεται δωρεάν.

Σχετικοί σύνδεσμοι

Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροΔιαδικτυακό ευρετήριο διαμεσολαβητών σε αστικές υποθέσεις, Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροΔιαδικτυακό ευρετήριο διαμεσολαβητών σε οικογενειακές υποθέσεις, Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροΕλέγξτε αν μπορείτε να λάβετε νομική συνδρομή, Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροΔιαδικτυακή υπηρεσία παροχής συμβουλών «Community Legal Advice» 

Την έκδοση αυτής της σελίδας στην εθνική γλώσσα διαχειρίζεται το εκάστοτε κράτος μέλος. Οι μεταφράσεις έχουν γίνει από την αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι τυχόν αλλαγές που επιφέρει η αρμόδια εθνική αρχή στο πρωτότυπο ενδέχεται να μην έχουν περιληφθεί ακόμα στις μεταφράσεις. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη όσον αφορά τις πληροφορίες ή τα στοιχεία που περιλαμβάνονται ή για τα οποία γίνεται λόγος στο παρόν έγγραφο. Βλ. την ανακοίνωση νομικού περιεχομένου για τους κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας που ισχύουν στο κράτος μέλος που είναι αρμόδιο για την παρούσα σελίδα.
Τα κράτη μέλη που είναι αρμόδια για τη διαχείριση ιστοσελίδων με εθνικό περιεχόμενο προβαίνουν αυτή τη στιγμή στην επικαιροποίηση μέρους του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου για να το προσαρμόσουν στην αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν στο περιεχόμενο του ιστοτόπου δεν λαμβάνεται ακόμη υπόψη η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου, πρόκειται για ακούσιο σφάλμα και θα γίνουν οι κατάλληλες διορθώσεις.

Τελευταία επικαιροποίηση: 12/06/2017