Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Kuinka löydän sovittelijan - Englanti ja Wales

Tämä maa on siirtymävaiheessa EU:sta eroamisen vuoksi.

Tässä jaksossa annetaan tietoja siitä, miten Englannissa ja Walesissa voi löytää sovittelijan.


Kuinka löydän sovittelijan Englannissa ja Walesissa?

Sovittelua koskeva kansallinen tietopalvelu

Riita-asian sovittelijan löytää sovittelua koskevan kansallisen tietopalvelun Linkki avautuu uuteen ikkunaanCivil Mediation online directory kautta. Se antaa tietoja

  • sovittelusta
  • palveluista
  • hinnoittelusta.

Tietopalvelun omistaa ja sitä pitää yllä oikeusministeriö. Tietopalvelun kautta palvelujaan tarjoavat sovittelijat ovat riita-asioiden sovittelusta vastaavan kansallisen neuvoston (Civil Mediation Council) hyväksymiä.

Perheasiain sovittelua koskeva tietopalvelu

Perheasiain sovittelua koskevan tietopalvelun Linkki avautuu uuteen ikkunaanFamily Mediation Online Directory) tavoitteena on auttaa osapuolia löytämään heitä lähellä oleva paikallinen sovittelija. Jos osapuolet ovat oikeutettuja (valtion rahoittamaan) Linkki avautuu uuteen ikkunaanmaksuttomaan oikeusapuun, he voivat saada apua paikallisen sovittelijan löytämiseen myös soittamalla paikalliseen oikeusneuvontapalveluun (Community Legal Advice helpline). Puhelin: 0845 345 4345, Minicom: 0845 609 6677, Tekstiviesti: ”legalaid” ja oma nimi numeroon 80010. Oikeusneuvontapalveluun voi ottaa yhteyttä myös verkossa: Linkki avautuu uuteen ikkunaanCommunity Legal Advice online advisor service.

Onko sovittelijoita koskevien tietokantojen käyttö ilmaista?

Kyllä, sovittelua koskevan kansallisen tietopalvelun ja perheasian sovittelua koskevan tietopalvelun verkkosivustot ovat käytettävissä maksutta.

Linkkejä

Linkki avautuu uuteen ikkunaanCivil Mediation Online Directory, Linkki avautuu uuteen ikkunaanFamily Mediator Online Directory, Linkki avautuu uuteen ikkunaanOikeusavun myöntämisedellytyksetLinkki avautuu uuteen ikkunaanCommunity Legal Advice, 


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.
Näiden sivujen kansallisesta sisällöstä vastaavat jäsenvaltiot päivittävät parhaillaan sivuja Britannian EU-erosta johtuvien muutosten vuoksi. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Päivitetty viimeksi: 12/06/2017