Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Pronađite izmiritelja - Engleska i Wales

Ovaj odjeljak sadržava informacije za pomoć pri traženju miritelja u Engleskoj i Walesu.

Kako naći miritelja u Engleskoj i Walesu

Nacionalni registar mirenja

Građanskog miritelja možete naći u Poveznica se otvara u novom prozoruelektroničkom registru građanskog mirenja, koji sadržava informacije o:

  • mirenju,
  • uslugama,
  • određivanju cijena.

Elektronički registar građanskog mirenja pripada Ministarstvu pravosuđa koje ga i održava. Miritelje koji su navedeni u registru ovlašćuje Vijeće za građansko mirenje.

Registar obiteljskog mirenja

Cilj je Poveznica se otvara u novom prozoruelektroničkog registra obiteljskog mirenja pomoći strankama da kontaktiraju miritelje u svojoj okolici. Stranke koje Poveznica se otvara u novom prozoruispunjavaju uvjete za pravnu pomoć (javna sredstva) mogu kontaktirati i Službu zajednice za pravno savjetovanje kako bi dobili više informacija o miriteljima u svojoj okolici telefonom: 0845 345 4345 , Minicomom: 0845 609 6677 ili slanjem poruke: 'legalaid' sa svojim imenom na broj 80010.  Savjet se može dobiti i putem Poveznica se otvara u novom prozorue-usluge Službe zajednice za pravno savjetovanje.

Je li pristup bazi podataka o miriteljima besplatan?

Da, pristup elektroničkom registru građanskog mirenja, elektroničkom registru obiteljskog mirenja i web-mjestu Službe zajednice za pravno savjetovanje je besplatan.

Ostale poveznice

Poveznica se otvara u novom prozoruElektronički registar građanskog mirenja, Poveznica se otvara u novom prozoruElektronički registar obiteljskog mirenja, Poveznica se otvara u novom prozoruProvjerite možete li primiti pravnu pomoćPoveznica se otvara u novom prozoruE-usluga Službe zajednice za pravno savjetovanje


Verziju ove stranice na nacionalnom jeziku održava odgovarajuća država članica. Prijevode je napravila služba Europske komisije. Moguće promjene u originalu koje su unijela nadležna nacionalna tijela možda još nisu vidljive u drugim jezičnim verzijama. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest kako biste vidjeli propise o autorskim pravima države članice odgovorne za ovu stranicu.

Posljednji put ažurirano: 20/04/2015