Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Pronađite izmiritelja - Engleska i Wales

Ova je zemlja u postupku povlačenja iz EU-a.

Ovaj odjeljak sadržava informacije za pomoć pri traženju miritelja u Engleskoj i Walesu.

Kako naći miritelja u Engleskoj i Walesu

Nacionalni registar mirenja

Građanskog miritelja možete naći u Poveznica se otvara u novom prozoruelektroničkom registru građanskog mirenja, koji sadržava informacije o:

  • mirenju,
  • uslugama,
  • određivanju cijena.

Elektronički registar građanskog mirenja pripada Ministarstvu pravosuđa koje ga i održava. Miritelje koji su navedeni u registru ovlašćuje Vijeće za građansko mirenje.

Registar obiteljskog mirenja

Cilj je Poveznica se otvara u novom prozoruelektroničkog registra obiteljskog mirenja pomoći strankama da kontaktiraju miritelje u svojoj okolici. Stranke koje Poveznica se otvara u novom prozoruispunjavaju uvjete za pravnu pomoć (javna sredstva) mogu kontaktirati i Službu zajednice za pravno savjetovanje kako bi dobili više informacija o miriteljima u svojoj okolici telefonom: 0845 345 4345 , Minicomom: 0845 609 6677 ili slanjem poruke: 'legalaid' sa svojim imenom na broj 80010.  Savjet se može dobiti i putem Poveznica se otvara u novom prozorue-usluge Službe zajednice za pravno savjetovanje.

Je li pristup bazi podataka o miriteljima besplatan?

Da, pristup elektroničkom registru građanskog mirenja, elektroničkom registru obiteljskog mirenja i web-mjestu Službe zajednice za pravno savjetovanje je besplatan.

Ostale poveznice

Poveznica se otvara u novom prozoruElektronički registar građanskog mirenja, Poveznica se otvara u novom prozoruElektronički registar obiteljskog mirenja, Poveznica se otvara u novom prozoruProvjerite možete li primiti pravnu pomoćPoveznica se otvara u novom prozoruE-usluga Službe zajednice za pravno savjetovanje


Verziju ove stranice na nacionalnom jeziku održava odgovarajuća država članica. Prijevode je napravila služba Europske komisije. Moguće promjene u originalu koje su unijela nadležna nacionalna tijela možda još nisu vidljive u drugim jezičnim verzijama. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest kako biste vidjeli propise o autorskim pravima države članice odgovorne za ovu stranicu.
Zbog povlačenja Ujedinjene Kraljevine iz Europske unije države članice trenutačno ažuriraju dio nacionalnih sadržaja na ovim internetskim stranicama. Ako još uvijek ima sadržaja koji ne odražava povlačenje Ujedinjene Kraljevine, to je nenamjerno te će biti izmijenjeno.

Posljednji put ažurirano: 20/04/2015