Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Közvetítőt keres - Anglia és Wales

Ez az ország átmeneti helyzetben van: hamarosan ki fog lépni az Európai Unióból.

E szakasz segítségével Ön közvetítőt kereshet Angliában és Walesben.


Hogyan kereshet közvetítőt Angliában és Walesben?

Országos közvetítői névjegyzék

Polgári jogi közvetítőt a A link új ablakot nyit megpolgári jogi közvetítők internetes névjegyzékének keresőjében találhat, amely a következőkről nyújt tájékoztatást:

  • közvetítés;
  • szolgáltatások;
  • díjszabás.

A polgári jogi közvetítők internetes névjegyzékének tulajdonosa és fenntartója az Igazságügyi Minisztérium. A névjegyzékben szereplő közvetítőket a Civil Mediation Council (Polgári Jogi Közvetítési Tanács) akkreditálja.

Családjogi közvetítői névjegyzék

A A link új ablakot nyit megcsaládjogi közvetítők internetes névjegyzékének célja, hogy segítse a feleket a lakóhelyükhöz közel dolgozó közvetítők megtalálásában. Emellett a A link új ablakot nyit megköltségmentességre jogosult (állami finanszírozásban részesülő) felek a következő számokon érhetik el az állami jogsegélyvonalat, ahol további információkat kaphatnak a helyi közvetítők kereséséhez. Telefon: 0845 345 4345 Minicom: 0845 609 6677, Szöveges üzenet: küldje el a „legalaid” szöveget és az Ön nevét a 80010 számra. Tanácsot az A link új ablakot nyit megállami online jogi tanácsadói szolgálattól is kérhet.

Ingyenes-e a közvetítői adatbázishoz való hozzáférés?

Igen, a polgári jogi és a családjogi közvetítők internetes névjegyzékéhez, valamint az állami jogi tanácsadói szolgálat weboldalához való hozzáférés ingyenes.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megPolgári jogi közvetítők internetes névjegyzéke, A link új ablakot nyit megCsaládjogi közvetítők internetes névjegyzéke, A link új ablakot nyit megJogosult vagyok-e költségmentességre?, A link új ablakot nyit megÁllami jogi tanácsadás


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 12/06/2017