Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Een bemiddelaar/mediator vinden - Engeland en Wales

Op deze pagina vindt u nuttige informatie over het vinden van een bemiddelaar/mediator in Engeland en Wales.


Hoe kan een bemiddelaar/mediator worden gevonden in Engeland en Wales

Landelijk register bemiddeling/mediation

Een bemiddelaar/mediator in civiele zaken kunt u vinden via de De link wordt in een nieuw venster geopend.Civil Mediation online directory Dit register biedt informatie over:

  • bemiddeling/mediation;
  • diensten;
  • tarieven.

De Civil Mediation Online Directory is een dienst van het ministerie van Justitie en wordt door het ministerie bijgehouden. De in het register opgenomen aanbieders van bemiddeling/mediation zijn geaccrediteerd door de Civil Mediation Council.

Register bemiddeling/mediation in familiezaken

Het doel van de De link wordt in een nieuw venster geopend.Family Mediation Online Directory is het bieden van hulp aan personen die in contact willen komen met bemiddelaars/mediators in hun eigen omgeving. Personen die De link wordt in een nieuw venster geopend.in aanmerking komen voor rechtshulp (overheidssteun) kunnen ook contact opnemen met de Community Legal Advice helpline voor meer informatie over het vinden van een bemiddelaar/mediator in hun omgeving via telefoonnummer: 0845 345 4345 Minicom: 0845 609 6677, of sms “legalaid” en uw naam naar 80010. Advies kan ook worden verkregen via de De link wordt in een nieuw venster geopend.Community Legal Advice online advisor service

Is de toegang tot de gegevensbank van bemiddelaars/mediators kosteloos?

Ja, de toegang tot de websites van de Civil Mediation Online Directory, de Family Mediator Online Directory en de Community Legal Advice online advisor service is kosteloos.

Links

De link wordt in een nieuw venster geopend.Civil Mediation Online Directory, De link wordt in een nieuw venster geopend.Family Mediator Online Directory, De link wordt in een nieuw venster geopend.Check if you can get legal aid, De link wordt in een nieuw venster geopend.Community Legal Advice,


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.

Laatste update: 20/04/2015