Zapri

BETA RAZLIČICA PORTALA JE ZDAJ NA VOLJO!

Obiščite BETA različicoevropskega portala ePravosodje in opišite svojo izkušnjo!

 
 

Navigacijska pot

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Poišči mediatorja - Anglija in Wales

Ta država je v postopku izstopa iz EU.

Na tej strani so na voljo podatki o tem, kako najti mediatorja v Angliji in Walesu.


Kako najti mediatorja v Angliji in Walesu

Nacionalni spletni imenik za mediacijo

Civilnega mediatorja lahko najdete preko strani Povezava se odpre v novem oknuCivil Mediation online directory (Spletni imenik za mediacijo v civilnih zadevah), ki nudi informacije o:

  • mediaciji,
  • storitvah,
  • stroških.

Spletni imenik za mediacijo v civilnih zadevah je v lasti ministrstva za pravosodje, ki ga tudi upravlja.  Ponudniki storitev mediacije, ki so vpisani v imenik, imajo akreditacijo sveta za mediacijo v civilnih zadevah (Civil Mediation Council).

Spletni imenik za družinsko mediacijo

Namen Povezava se odpre v novem oknuspletnega imenika za družinsko mediacijo (Family Mediation Online Directory) je pomagati strankam pri navezovanju stikov z mediatorji v njihovi bližini. Stranke, ki so Povezava se odpre v novem oknuupravičene do pravne pomoči (financirane iz javnih sredstev), lahko za več informacij o mediatorjih v njihovi bližini poleg tega pokličejo telefonsko številko za pravno svetovanje, ki jo zagotavlja Community Legal Advice, na Telefon: 0845 3454345 Besedilni telefon: 0845 6096677, Pošljite sporočilo: „legalaid“ in svoje ime na številko 80010.  Svetovanje se zagotavlja tudi preko Povezava se odpre v novem oknuspletne svetovalne storitve Community Legal Advice.

Ali je dostop do podatkovne zbirke mediatorjev brezplačen?

Da, dostop do spletnega imenika za mediacijo v civilnih zadevah, spletnega imenika za družinsko mediacijo in spletišča Community Legal Advice je brezplačen.

Sorodne povezave

Povezava se odpre v novem oknuSpletni imenik za mediacijo v civilnih zadevah, Povezava se odpre v novem oknuspletni imenik za družinsko mediacijo, Povezava se odpre v novem oknupreverite, ali ste upravičeni do pravne pomočiPovezava se odpre v novem oknuCommunity Legal Advice,


Strani v jezikih držav članic pripravljajo posamezni nacionalni organi, njihov prevod pa zagotavlja prevajalska služba Evropske komisije. Prevodi zato morda še ne vsebujejo kasnejših sprememb izvirnika, ki so jih vnesli nacionalni organi. Evropska komisija ne prevzema nobene odgovornosti za informacije ali podatke, ki jih vsebuje oziroma na katere se sklicuje ta dokument. Za pravila o avtorskih pravicah države članice, ki je odgovorna za to stran, glejte pravno obvestilo.
Zaradi izstopa Združenega kraljestva iz Evropske unije države članice posodabljajo strani z nacionalno vsebino na tem spletišču. Če spletna stran vključuje vsebino, ki še ne odraža izstopa Združenega kraljestva, je nenamerna in jo bomo ustrezno odpravili.

Zadnja posodobitev: 20/04/2015