Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Găsiţi un mediator - Finlanda

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini finlandeză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.

 

Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Această secțiune vă ajută să găsiți un mediator în Finlanda.


Cum puteți găsi un mediator în Finlanda

În Finlanda, Institutul Național pentru Sănătate și Asistentă Socială (THL) administrează site-ul web oficial privind Linkul se deschide într-o fereastră nouămedierea în cauzele penale și civile.

Respectivul site de internet furnizează informații privind concilierea (mediere în chestiuni penale).

De asemenea, este disponibilă pe site o Linkul se deschide într-o fereastră nouălistă a birourilor de mediere.

Este gratuit accesul la baza de date cu mediatori?

Da, accesul și căutarea de informații pe site-ul privind  Linkul se deschide într-o fereastră nouămedierea în cauze penale și civile este gratuit.

Cum puteți căuta un mediator în Finlanda

Se poate consulta site-ul Institutului Național pentru Sănătate și Asistență Socială.

Linkuri relevante

Linkul se deschide într-o fereastră nouăInstitutul Național pentru Sănătate și Asistență Socială


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 31/07/2020