Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Găsiţi un mediator - Ungaria

Această secțiune vă ajută să găsiți un mediator în Ungaria.


Cum puteți găsi un mediator în Ungaria

Puteți găsi Linkul se deschide într-o fereastră nouăregistrul mediatorilor (közvetítők adatbázisa) pe site-ul web al Ministerului Justiției și Aplicării Legii (Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium).

Următoarele informații generale sunt disponibile pentru utilizatori:

  • informații generale privind activitatea de mediere
  • informații privind mediatorii
  • informații privind persoanele juridice care folosesc mediatori.
  • adresele, calificările, limbile străine cunoscute și experiența mediatorilor și regiunea în care aceștia activează.

De asemenea, acest site vă oferă formularele de înregistrare pentru mediatori și persoanele juridice care folosesc mediatori.

Este gratuit accesul la baza de date cu mediatori?

Da, accesul este gratuit și nu se aplică niciun fel de restricții.

Cum puteți căuta un mediator în Ungaria

Site-ul conține o listă a mediatorilor și o listă a persoanelor juridice care folosesc mediatori. Puteți căuta mediatorii în funcție de nume, limbi străine cunoscute și regiunea în care activează. Puteți căuta persoanele juridice în funcție de denumire, regiune și denumirea prescurtată.

Linkuri relevante

Linkul se deschide într-o fereastră nouăSite-ul web al Registrului mediatorilor din Ungaria (A magyar közvetítők adatbázisának honlapja)


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 28/12/2016