Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Găsiţi un mediator - Italia


În prezent, nu există o listă publică de mediatori.

Ministerul Justiției publică în mod periodic o listă a organismelor de mediere de care aparțin diferiții mediatori.

Puteți să obțineți mai multe informații specifice privind mediatorii din fiecare organism de mediere adresându-vă serviciului din Ministerul Justiției responsabil de supravegherea acestor organisme. Acest serviciu poate fi contactat prin intermediul site-ului web al ministerului (Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttp://www.giustizia.it/).


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 24/02/2020