Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Kuinka löydän sovittelijan - Malta

Tässä osiossa kerrotaan, miten voit löytää sovittelijan Maltalta.


Kuinka löydän sovittelijan Maltalta?

Maltan sovittelukeskus (Mediation Centre) antaa asianosaisille luettelon keskuksen valtuuttamista sovittelijoista. Sekä vapaaehtoisessa sovittelussa että tuomioistuimesta keskukseen ohjatussa tai lakiin perustuvassa sovittelussa riita-asian asianosaiset valitsevat sovittelijan valtuutettujen sovittelijoiden luettelosta siten, että valittu henkilö on riita-asian kaikkien asianosaisten hyväksyttävissä. Jos asianosaiset eivät pääse yhteisymmärrykseen sovittelijasta, keskus nimittää sovittelijaksi henkilön, joka on seuraavana vuorossa valtuutettujen sovittelijoiden luettelossa.

Perheoikeudellisten asioiden sovittelussa asianosaiset voivat yhteisymmärryksessä valita haluamansa sovittelijan oikeusasioista vastaavan ministerin kyseistä tarkoitusta varten nimittämien henkilöiden luettelosta, jolloin he kantavat tästä aiheutuvat kustannukset. Vaihtoehtoisesti tuomioistuin nimittää sovittelijan vuoroperiaatteella niiden henkilöiden luettelosta, jotka kyseinen ministeri on nimittänyt tuomioistuimen määräämiksi sovittelijoiksi. Jälkimmäisessä tapauksessa kirjaaja, siviilituomioistuimet ja tribunal-tuomioistuimet vastaavat sovittelijoista aiheutuneista kustannuksista.

Sovittelijoiden sähköistä rekisteriä ei ole toistaiseksi olemassa. Asiaan liittyviä kysymyksiä voi lähettää sovittelukeskuksen kirjaajalle osoitteeseen Malta Mediation Centre, Palazzo Laparelli, South Street, Valletta VLT 1100.

Kirjaajaan voi ottaa yhteyttä myös soittamalla numeroon +356 21231833 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Linkki avautuu uuteen ikkunaaninfo@mediationmalta.org.mt


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.
Näiden sivujen kansallisesta sisällöstä vastaavat jäsenvaltiot päivittävät parhaillaan sivuja Britannian EU-erosta johtuvien muutosten vuoksi. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Päivitetty viimeksi: 20/01/2017