Közvetítőt keres - Észak-Írország

Visszaállít Mentés PDF formátumban

Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata angol nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.

Észak-Írországban jelenleg nincs közvetítői adatbázis.


Hogyan találhatok közvetítőt Észak-Írországban?

Észak-Írországban nincs közvetítői adatbázis. Az A link új ablakot nyit megÉszak-ír Jogi Társaság (Law Society of Northern Ireland) által létrehozott vitarendezési rendszerről szóló tájékoztatás a közvetítőkre vonatkozóan is tartalmaz információkat.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megÉszak-ír Jogi Társaság


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 16/01/2019